100.000 de euro despăgubiri pentru un jucător polonez umilit de Gigi Becali, la FCSB

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 09.06.2021 - 23:25
100.000 de euro despăgubiri, pentru un jucător polonez umilit de Gigi Becali, la FCSB. Foto Romaniansoccer.ro

Jucătorul polonez Lukasz Gikiewicz (31 de ani) va primi 100.000 de euro despăgubiri din partea FCSB, pentru umilințele la care a fost supus de către Gigi Becali, a decis Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

SHARE

Polonezul Lukasz Gikiewicz va primi puțin peste 100.000 de euro, după ce clubul l-a supus „mai multor practici de bullying, intimidare și presiuni psihologice care sunt ofensatoare și abuzive", așa cum a concluzionat tribunalul de la Lausanne

Atacantul a acceptat acum să discute despre experiența la gruparea roș-albastră: "M-au tratat foarte rău", a spus Gikiewicz, pentru GSP.ro.

„Le-am spus și lor că nu vreau să mă lupt cu ei pentru niște bani. Când au început să-mi facă probleme, le-am spus: «Vă rog, haideți să găsim o soluție!». Voiam doar să joc, iubesc fotbalul. Nu au vrut. Nu au ascultat ce le-am zis. M-au tratat foarte rău.

Citește și: Fiul Vioricăi de la Clejani spune că a consumat droguri la Alex Velea. Pedeapsa: 7 ani de pușcărie

Când m-am dus la președintele Argăseală, i-am zis: «Găsiți-mi un club! Dar nu accept să mă trimiți la echipa a doua, să-mi schimbați mașina cu una foarte, foarte rea, într-o stare de c**». M-au dat afară din camera din cantonament, în timp ce alți jucători stăteau acolo. Mi-au zis: «Lukasz, mâine trebuie să pleci din cameră! E un turneu și avem nevoie de cameră”.

Nu aveam nici măcar bani cash pentru a închiria un apartament. Dar un prieten, bulgarul Chorbadzhiyski, m-a luat la el acasă. Soția lui nu venise în România și mai avea un pat disponibil. Am dormit la el în casă câteva zile. S-au purtat urât cu mine. Nu puteam să accept asta", a povestit Gikiewicz.

„L-am prins puțin pe Andronache (n.r. Vergil Andronache). Apoi, Becali dădea telefoane pe bancă. Îmi aduc aminte la niște meciuri, nu mai rețin contra cui, dar îl suna pe un tip de pe bancă și îi spunea să schimbe un jucător.

Citește și: VIDEO Antiaeriana rusească nu reușește să doboare o dronă turcească Bayraktar-TB2

După 35 de minute, era schimbat. Suna apoi la pauză să schimbe alt jucător. Treaba asta nu e serioasă. De aceea FCSB nu ia titlul. Am văzut cu ochii mei cum Iphone-ul tipului ăstuia vibra.

Făcea «drum, drum». Și apoi jucătorii erau schimbați. FCSB are jucători extraordinari. Antrenorul e cel care trebuie să schimbe jucătorii, iar patronul trebuie să administreze clubul, nu să facă schimbări.", a mai afirmat atacantul polonez. (Mai multe detalii în GSP).

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.