Uscătorul de pe bloc devenit penthouse, într-un mare fel. Primăria verifică proprietarii reclamanţi

DE Florin Budescu | Actualizat: 20.02.2024 - 09:07
Uscătorul de pe bloc a devenit penthouse, într-un mare fel. Primăria verifică proprietarii reclamanţi - Foto: vremeanoua.ro
Uscătorul de pe bloc a devenit penthouse, într-un mare fel. Primăria verifică proprietarii reclamanţi - Montaj foto: vremeanoua.ro

Uscătorul de pe bloc devenit penthouse, într-un mare fel. Primăria verifică proprietarii reclamanţi. Un uscător de deasupra ultimului etaj al unui bloc a devenit penthouse şi va fi verificat.

SHARE

Uscătorul de pe bloc devenit penthouse, într-un mare fel. Primăria verifică proprietarii reclamanţi. Un uscător de deasupra ultimului etaj al unui bloc a devenit penthouse şi va fi verificat de Primărie.

Vizați, explică presa locală, sunt chiar locatarii din bloc, care au făcut reclamație, în loc să fie luaţi la întrebări cei care au avizat transformarea uscătorului în apartament de lux.

Uscătorul de pe bloc a devenit penthouse, într-un mare fel. Primăria verifică, bifând formal

Moda uscătoarelor devenite apartamente de lux, pe acoperişurile blocurilor, abundă în România. Este îndeajuns să te uiţi cu atenţie, dacă ai vizibilitate.

O comisie a Primăriei Vaslui verifică toate apartamentele din blocul de lângă Piața Traian, inclusiv uscătorul transformat în apartament de lux, de omul de afaceri Paul Hordilă.

Mai exact, se va analiza dacă s-au făcut modificări fără autorizație și dacă uscătorul a devenit o locuință. În esență, controlul este de fapt mai mult pentru locatari, căci situația uscătorului este arhicunoscută în Primărie, de o bună bucată de timp.

Citeşte şi: Cât costă cel mai scump apartament dintr-unul dintre polii sărăciei din România

Acum vor fi verificați și proprietarii care au cumpărat locuințe de la Paul Hordilă dacă au făcut modificări la interior. “Am făcut o grămadă de sesizări la Primărie, nu s-a întâmplat nimic.

Montaj foto: vremeanoua.ro

În schimb, s-au autosesizat și vin să ne verifice pe noi, dacă am făcut modificări la bloc. Deci, ei (n.r. angajații Primăriei) nici măcar nu s-au obosit să ne dea un răspuns, dar împotriva noastră se autosesizează.

Citeşte şi: O categorie de locuințe nu mai poate fi închiriată din ianuarie. Pagube de mii de € la proprietari

Spuneți dumneavoastră, nu sunt ipocriți?”, se întreabă unul dintre locatarii blocului de lângă Traian, conform vremeanoua.ro. Paul Hordilă își vede în continuare de afacerea cu “Penthouse-ul transformat din uscător”, închiriat pe Booking, pentru 700 de lei/noapte.

Chiar dacă nici o autoritate nu a îndrăznit, până acum să îl deranjeze, locatarii sunt hotărâți să își caute dreptatea în instanță și să îi ceară daune morale, pentru că au fost privați de accesul la uscător.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te