Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 19.03.2024 - 08:01
Cum poți câștiga 9.000 de euro lunar Foto: Freepik.com - rol ilustrativ
Laboratorul European de Biologie Moleculară din Germania
Se caută ingineri IT pentru Laboratorul European de Biologie Moleculară Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

O companie străină oferă salarii de 9.000 de euro pentru un job pentru care foarte mulți români au pregătirea necesară. Pe lângă acești bani, angajatorul mai oferă o serie de facilități imediate. În plus, ai șansa să lucrezi cu oameni de știință.

SHARE

Românii care sunt pregătiți într-un domeniu extrem de căutat la nivel global, au șansa să se angajeze pe salarii de 9.000 de euro lunar, în străinătate. 

Laboratorul European de Biologie Moleculară din Germania caută să angajeze ingineri de sisteme IT. 

Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?

Se caută oameni care doresc să lucreze într-o infrastructură IT de înaltă performanță, cu cele mai noi tehnologii și care sunt pasionați de implementarea de noi soluții ca răspuns la provocările științifice.

Astfel, conform anunțului de recrutare, cei care doresc să lucreze alături de oameni de știință din Laboratorul European de Biologie Moleculară trebuie să aibă:

-o diplomă în informatică sau o calificare echivalentă cel puțin 3 ani de experiență profesională în sprijinirea infrastructurilor IT eterogene.

-experiență în gestionarea, implementarea și depanarea sistemelor și software-ul bazate pe Linux.

-management cunoștințe bune de lucru a unui limbaj de scripting excelente abilități interpersonale și de comunicare pentru a sprijini o comunitate de utilizatori diversă și internațională o atitudine orientată către servicii, sunt bine organizați și capabili să lucreze la termene limită

Citește și: Salariu de 5.000 € lunar și multe beneficii, într-o țară din Europa. Ce meserie trebuie să știi

-cunoștințe excelente de lucru în limba engleză

-experiența în gestionarea sistemelor de operare suplimentare (Windows, macOS)

-experiență de lucru într-un mediu de calcul științific

Ce trebuie să facă un inginer de sisteme IT de la Laboratorul European de Biologie Moleculară

Principalele responsabilități ale unui inginer de sisteme IT de la Laboratorul European de Biologie Moleculară vor include:

-gestionează și dezvoltă infrastructura și serviciile locale de calcul bazate pe Linux;

-gestionează și dezvoltă platformele de virtualizare și stocare a datelor Hamburg;

-contribuie la menținerea rețelei locale și a infrastructurii și serviciilor de securitate IT;

-sprijină personalul EMBL și oamenii de știință în vizită pe platformele Linux, Windows și macOS

Foto: freepik.com - rol ilustrativ

Cum își atrage angajatorul candidații:

”La EMBL vă puteți aplica talentul și pasiunea pentru a accelera știința și a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale omenirii.

EMBL efectuează cercetări biologice excelente de clasă mondială, oferă pregătire avansată pentru studenți și oameni de știință și oferă tehnologii de ultimă generație pentru o gamă largă de servicii științifice și experimentale.

Alăturați-vă unei culturi a inovației!

Citește și: Salariu de 6.000 € lunar, bonusuri și cazare gratuită. Unde este țara în care trebuie să lucrezi

Aceasta este o comunitate extrem de colaborativă și incluzivă în care angajații noștri se bucură de o atmosferă relaxată. Ne angajăm să ne asigurăm că angajații noștri se simt apreciați, sprijiniți și împuterniciți să își atingă potențialul profesional”, se arată în anunț.

Beneficiile angajatului

Pe lânga salariu, (nterval salarial: 7.500 EUR - 9.000 EUR brut/lună) se oferă și alte beneficii:

-Stimulente financiare: Alocații lunare pentru familie, pentru copii și pentru nerezident, revizuire anuală a salariului, o schemă de pensii cuprinzătoare, prestație de deces, îngrijire pe termen lung, asigurări pentru accidente de muncă și șomaj

- Aranjamente flexibile de lucru

-Formare certificată și dezvoltare continuă a profesională și abilități personale

-Asigurare medicală privată iemdiată pentru angajat și familia acestuia

 -Timp liber generos: 30 de zile concediu anual pe an

-Pachet de relocare, inclusiv alocație pentru instalare (dacă este necesar)

-Prestații familiale: 10 zile concediu medical pentru copil, concediu parental generos și alocații lunare pentru familie și copii

-Beneficii pentru nou-veniți non-germani: scutire de viză, bursă de studii pentru școala privată, sprijin financiar pentru a călători înapoi în țara de origine la fiecare doi ani și o alocație lunară pentru nerezident

Citește și: 2 milioane de români au emigrat, în ultimul deceniu. În ce ţări au ajuns aceştia

Ce altceva trebuie să știi

Echipa IT EMBL Hamburg operează infrastructura și serviciile IT pentru a sprijini cercetarea științifică de ultimă oră efectuată la unitatea EMBL Hamburg.

În calitate de membru al echipei IT, veți fi responsabil pentru gestionarea infrastructurii noastre IT de înaltă performanță pe scară largă și pentru furnizarea de sprijin comunității noastre științifice.

Lucrând cu One-EMBL IT Services, care se întinde pe șase site-uri internaționale, veți contribui, de asemenea, la integrarea în continuare a strategiilor de calcul noi în laborator, veți impulsiona inovația în noile tehnologii și veți ajuta utilizatorii să utilizeze eficient serviciile pe care le furnizați.

”Candidați internaționali: Recrutăm la nivel internațional și candidaților de succes li se oferă scutiri de viză Limba de lucru a institutului este engleza 

Diversitate și incluziune: La EMBL, credem cu tărie că echipele incluzive și diverse beneficiază de niveluri mai ridicate de inovare și gândire creativă, prin urmare, salutăm pe toți persoane care urmează să aplice

Locația postului: Acest rol are sediul în Hamburg, Germania.

Vi se va cere să vă mutați dacă vă aflați în altă parte și veți primi un pachet generos de relocare pentru a vă sprijini”

Mai multe despre cum să aplicați la acest post găsiți pe ejobs.ro.

Cine este angajatorul

Cu 28 de state membre, EMBL are peste 110 grupuri de cercetare independente și echipe de servicii care acoperă spectrul biologiei moleculare.

EMBL promovează relațiile internaționale în Europa și în întreaga lume și avem parteneriate cu instituții comparabile. Biroul nostru de strategie aliniază activitățile pe toate site-urile și puteți afla mai multe în secțiunea Istoric și statut juridic.

Laboratorul European de Biologie Moleculară (EMBL) este una dintre cele mai bine cotate organizații de cercetare științifică din lume. Sediul Laboratorului este situat în Heidelberg (Germania), cu alte locații în Barcelona (Spania), Grenoble (Franța), Hamburg (Germania), Hinxton (Marea Britanie) și Roma (Italia).

EMBL Hamburg este specializată în cercetare și servicii în biologie structurală. Situat în campusul DESY, EMBL Hamburg operează o instalație integrată de biologie structurală, care include trei linii de lumină de ultimă generație la inelul sincrotronului PETRA III și este accesibilă cercetătorilor din întreaga lume.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te