Salariu de 20.000 € lunar pentru românii care pot face această meserie. În ce țară trebuie să meargă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.06.2024 - 07:41
Salariu de 20.000 € lunar pentru românii care pot face această meserie - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
Medic dermatolog - Foto: Freepik.com

Sunt români care câștigă salarii foarte mari muncind în țară. Dar nu toți găsesc joburi foarte atractive, astfel că se îndreaptă către celelalte țări ale Uniunii Europene.

SHARE

Pe o platformă de recrutare, urmărită de foarte mulți români, o companie a pus o ofertă de nerefuzat. Salariu de până la 20.000 de euro. Nu este un job pentru toată lumea.

Doar cei care au o anumită specializare îl pot accesa. Sunt însă foarte mulți români care se încadrează în cerințe. 

Salariu de 20.000 € lunar pentru românii care pot face această meserie. În ce țară trebuie să meargă

Este vorba despre un centru medical din Franța, conform informațiilor publicate pe platforma de recrutare. Se caută medici dermatologi.

”Cabinetul de Dermatologie este un nou centru medical specializat în dermatologie și estetică. Echipa noastra, formata din profesionisti motivati si dinamici, este dedicata oferirii de servicii de calitate. În prezent, căutăm un dermatolog profesionist, disponibil full-time sau part-time, pentru a se alătura echipei noastre.

Citește și: Meseria plătită cu 4.000€ pe lună, în Europa. Nu ai nevoie de studii sau să știi limbi străine

Centrul nostru, situat în departamentul Jura, Franța, dispune de o infrastructură modernă care include zece birouri de consultanță răspândite pe o suprafață de 200 de metri pătrați, precum și parcare gratuită.

În plus, biroul nostru este situat ideal la doar 20 de minute de aeroportul din Geneva și la 30 de minute de aeroportul Lyon. Ne mândrim să oferim un mediu primitor, dotat cu echipamente de ultimă generație pentru a asigura îngrijiri de calitate pentru pacienții noștri.

În cabinetul nostru avem două secretare medicale și asistenți medicali care te sprijină pe tot parcursul activității de medic. Oferim salarii de 10.000 brut sau propunere de a lucra la procentul din cifra de afaceri pe care o poți realiza”, se arată în anunț.

Foto: Freepik.com

Probabil că procentul din cifra de acaareri este foarte atractiv pentru că se pare că se poate ajunge la 20.000 €/ lunar. 

În România, salariul pentru un medic dermatolog este de aproximativ 2.000 de euro pe lună.

Câți români trăiesc în Franța?

Conform unor statistici, în Franța, am trăi și munci peste 400.000 de români. În unele rapoarte se avansează chiar 500.000 de români. 

Unul dintre cei mai cunoscuți români din Franța este Radu Lupescu, medic anestezist și președintele Asociației medicilor din clinica Rhena din Strasbourg.

El a devenit, la finalul anului 2020, Cavaler al Ordinului Național al Meritului, printr-un decret semnat de președintele francez Emmanuel Macron.

Citește și: Doctor român în Franța, despre medicii care pleacă din țară. ”Este win-win deal. Spitalul profită”

Dr. Radu Lupescu a fost printre primii medici români care au avertizat încă de la debutul pandemiei că unul dintre marile pericole este supra-aglomerarea spitalelor și reducerea în acest fel a capacității medicilor și asistentelor de a gestiona afluxul uriaș de bolnavi. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te