Avocat în pragul închisorii după o bătaie din cauza locului de parcare. Au intervenit și soțiile

DE Elena Petrescu | Actualizat: 11.07.2024 - 18:57
Avocat în pragul închisorii după o bătaie din cauza locului de parcare. Au intervenit și soțiile - Foto: ZIaruldeIasi(imagine cu caracter ilustrativ)

Avocat în pragul închisorii după o bătaie din cauza locului de parcare. Au intervenit și soțiile. Un avocat a ajuns în pragul închisorii după ce și-a bătut un vecin cu un hârleț. Nu era primul conflict între cei doi, avocatul fiind judecat și pentru lovire sau alte violențe.

SHARE

Avocat în pragul închisorii după o bătaie din cauza locului de parcare. Au intervenit și soțiile. Un avocat a ajuns în pragul închisorii după ce și-a bătut un vecin cu un hârleț. Nu era primul conflict între cei doi, avocatul fiind judecat și pentru lovire sau alte violențe, în urma unui incident petrecut cu un an înainte.

Avocat în pragul închisorii după o bătaie din cauza locului de parcare. Au intervenit și soțiile

Dinu Șerban și-a recunoscut doar prima faptă, dar magistrații Curții de Apel l-au găsit vinovat pentru ambele. I-au aplicat totuși minimul de pedeapsă, iar daunele civile stabilite au fost simbolice.

După cum aveau să consemneze ulterior procurorii, avocatul și viitoarea sa victimă sunt vecini în Lunca Cetățuii, pe strada Curcubeului. Dacă inițial relațiile dintre cei doi erau firești, de bună vecinătate, ele s-au degradat puternic începând din 2018, conform ZIaruldeIasi.

Cei doi puseseră ochii pe un teren învecinat, pe care ambii îl foloseau ca loc de parcare. Câștig de cauză l-a avut în cele din urmă Cosmin H., care a cumpărat parcela respectivă.

Ulterior, a început să împrejmuiască terenul, inițial cu pietre și bolovani, iar apoi demarând lucrări de construire a unui gard. De asemenea, i-a atras atenția avocatului să nu mai parcheze acolo. Șerban a continuat să parcheze însă pe terenul respectiv, ceea ce a provocat numeroase discuții în contradictoriu cu vecinul său, din ce în ce mai încinse.

Dispută de la pietre. A intervenit și soția

Situația a ajuns în atenția organelor legii pe 21 mai 2019. În jurul orei 23, nereușind să adoarmă, Cosmin H. ieșise la o țigară pe terasa casei sale, tocmai când Șerban se întorcea acasă. Din nou, avocatul a dat să parcheze pe terenul cumpărat de vecinul său.

Acesta a ieșit, mergând la avocat și cerându-i să-și mute mașina. A fost un dialog al surzilor. Șerban a început să mute pietrele care delimitau terenul, pentru a-și putea parca mașina. Cosmin H. punea pietrele la loc. Cearta a izbucnit atunci când avocatul l-a acuzat pe vecinul său că i-a lovit mașina.

În ceartă a intervenit și soția avocatului, care și-a lovit vecinul cu pumnul în zona feței. Cosmin H. a îmbrâncit-o, iar Șerban a sărit în apărarea ei, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te