Milionarul Țânțăreanu, în spital cu COVID: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie"

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 27.10.2021 - 11:10
Milionarul Țânțăreanu, în spital cu COVID: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie". / Foto: click.ro

Cristian Țânțăreanu, în vârstă de 77 de ani, a făcut COVID fix înainte să-și facă doza trei, booster, de vaccin. După ce a ajuns pe mâna medicilor, milionarul s-a dezlănțuit împotriva conspiraționiștilor.

SHARE

Cristian Țânțâreanu a fost internat o săptămână la Institutul Matei Balș din Capitală după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, unde a primit tratament și îngrijire medicală, și, apoi, a urmat și tratament la domiciliu.

“Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat două săptămâni cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile am venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă.

Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru Fanatik.ro.

Citește și Tensiuni între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su!”

Cristian Țânțăreanu, despre COVID: „Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta”

După spitalizare, milionarul a transmis un mesaj dur celor care care refuză vaccinarea și nu cred că există COVID.

“Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta.

Citește și: FOTO Loreda Chivu cere daune de 1 mil. € medicilor care i-au „renovat” dezastruos posteriorul

Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă! Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există lege acum. A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi, tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5, 6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a spus omul de afaceri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.