Gravidă, operată greșit de hernie la spitalul unde managerul și-a angajat 4 rude. E parior înrăit

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.08.2023 - 14:42
Dumitru Vienescu - Foto: Impact Gorj
Dumitru Vienescu - Foto: viatagorjului.ro

O gravidă a fost operată greșit de hernie la Spitalul Județean Târgu Jiu, deși era însărcinată. Managerul spitalului are 4 rude angajate în instituție și joacă la pariuri, de unde și câștigă bani.

SHARE

O situație cu totul șocantă a avut loc în Târgu Jiu, unde o femeie a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru hernie de către personalul Spitalului Județean de Urgență.

Surprinzător, în timpul operației s-a descoperit că femeia era, de fapt, însărcinată. Managerul spitalului este Dumitru Vienescu, care este economist și a uitat să își treacă CV-ul. El are și o credință: 

„Misiunea actualei conduceri a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu este aceea de a asigura un act medical de calitate, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri, iar prin aceasta să contribuim la menținerea stării de sănătate a populației și la creșterea calității vieții pacientului”. Detalii AICI

Gravidă, operată greșit de hernie la spitalul unde managerul și-a angajat 4 rude

Așa cum se întâmplă în multe spitale din România, managerul își aduce rudele în spital. 

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a recunoscut public faptul că are 4 rude angajate la unitatea medicală, potrivit Gazeta de Sud.

Dumitru Vienescu a spus că la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu mai este angajată soția sa, o cumnată și încă doi cumnați.

Newsweek a descoperit că Vienescu joacă puternic la pariuri. În declarația de avere din 2023 a menționat câștiguri de 7.500 de lei. În Declarația din 2019 menționează câștiguri de 2.300 de lei. În 2022 a luat 1.700 lei, iar în 2020 suma de 1.400 lei.

Vintilescu a câștigat concursul pentru postul de manager al spitalului în 2021 când a fost singurul candidat.

Cum s-a petrecut incidentul

O situație cu totul șocantă a avut loc în Târgu Jiu, unde o femeie a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru hernie de către personalul Spitalului Județean de Urgență.

În momentul în care medicii au intrat în sala de operație pentru a scoate intestinul, s-a constatat cu stupefacție că femeia purta în burtă un copil.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a anunțat că va demara o anchetă amănunțită pentru a clarifica întreaga situație. Femeia în cauză, originară din localitatea Tismana, a fost adusă la spital cu dureri abdominale.

După consultul medical, medicii au diagnosticat o hernie intestinală, însă nici pacienta și nici specialiștii nu au conștientizat că aceasta era de fapt însărcinată în a noua lună de sarcină.

Citește și: Gravidă în 9 luni, diagnosticată greșit cu hernie: Medicii nu au realizat că urma să nască

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te