FOTO Deputatul Emanuel Ungureanu: Gândaci și șoareci, la Spitalul de Copii din Cluj

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.03.2020 - 12:19
Șobolanul Dominic. Foto: Emanuel Ungureanu Facebook

Pe holurile Spitalului de Copii din Cluj Napoca au apărut gândacii și șoarecii, susține deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a publicat, pe contul său de Facebook, imagini primite de la două mame internate cu copiii lor în unitatea medicală.

SHARE

Cu o zi în urmă, deputatul a publicat imagini cu o porție de pateu în care era un vierme, servită la același spital.

„Copiii operaţi pe secţia de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest şobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăţi de pe culoarul infect de la intrare. L-au poreclit Dominic. Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploşniţele şi şobolanul Dominic. Zilele acestea se pare că vietăţile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie. Am adăugat la imaginile terifiante cu ploşniţele şi şobolanii din spital, pătuţurile înguste şi complet nepotrivite pentru mame şi copii”, a scris, pe Facebook, deputatul Emanuel Ungureanu, cerând demiterea managerului Spitalului de Copii din Cluj.

Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat, pentru adevărul.ro, că, după ce a publicat imaginile cu pateul cu viermi, a primit imagini de la două mame internate cu copiii lor, care i-au semnalat că au văzut în spital și șoareci și gândaci.  

Citește și: UPDATE Control la Spitalul pentru Copii din Cluj-Napoca, unde s-a oferit, la cină, pateu cu viermi 

 „După scandalul cu viermele din pateu, m-au contactat două mămici care mi-au spus sunt şi şoareci la Spitalul de Copii. Le-am cerut atunci dovada, că iar vor spune cei de la Spital că mint. Nu au avut fotografii de acum, că nu e aşa uşor să le faci poze, dar tatăl unei fetiţe şi-a adus aminte că are o fotografie cu Dominic, făcută în noiembrie anul trecut”, a declarat Ungureanu.

În replică, purtătoarea de cuvânt a spitalului, Daniela Drăghiciu, a declarat doar că imaginile cu șobolanul sunt de anul trecut, când se lucra la canalizarea unității medicale.

Newsweek România a cerut un punct de vedere suplimentar de la Spitalul de Copii din Cluj, pe care îl va publica îndată ce îl va primi. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.