sâmbătă 25 octombrie
EUR 5.0835 USD 4.3789
Abonează-te
Newsweek România

Chef vegan cu 1.000 de persoane. Hamburgeri și torturi pe bază de ierburi și de legume

Data publicării: 02.07.2022 • 18:22
Chef vegan cu 1.000 de persoane. Torturi pe bază de ierburi și de legume
Chef vegan cu 1.000 de persoane. Torturi pe bază de ierburi și de legume

Hrana “generaţiei responsabile” începe să fie adoptată de tot mai multe business-uri locale din HoRreCa ieşeană.

Primul fast-food vegan din Iaşi, deschis anul trecut în centrul oraşului, câştigă tot mai mulţi clienţi, în special din rândul angajaţilor din marile corporaţii şi din firmele de IT, un altul - vegetarian - a devenit deja un punct de referinţă ca mod de a face afaceri responsabil, cu obiectivul de a produce zero deşeuri, iar un alt treilea oferă torturi atrăgătoare care sunt raw vegan, adică nu conţin niciun fel de produs de origine animală şi nu sunt preparate la foc.

La îngrijorările ieşenilor pentru sănătatea spirituală, cea pentru sănătatea corpului, pentru animalele sacrificate pentru hrană şi faţă de mediu, tot mai multe restaurante răspund cu meniuri variate, pe bază de plante.

Citește mai mult pe ziaruldeiasi.ro

Mai multe articole din secțiunea Sănătate

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România

Newsweek România Ultima oră

Newsweek România
Ultima oră