Chef vegan cu 1.000 de persoane. Hamburgeri și torturi pe bază de ierburi și de legume

DE Alex Darvari | 02.07.2022 - 18:22
Chef vegan cu 1.000 de persoane. Torturi pe bază de ierburi și de legume

Hrana “generaţiei responsabile” începe să fie adoptată de tot mai multe business-uri locale din HoRreCa ieşeană.

SHARE

Primul fast-food vegan din Iaşi, deschis anul trecut în centrul oraşului, câştigă tot mai mulţi clienţi, în special din rândul angajaţilor din marile corporaţii şi din firmele de IT, un altul - vegetarian - a devenit deja un punct de referinţă ca mod de a face afaceri responsabil, cu obiectivul de a produce zero deşeuri, iar un alt treilea oferă torturi atrăgătoare care sunt raw vegan, adică nu conţin niciun fel de produs de origine animală şi nu sunt preparate la foc.

La îngrijorările ieşenilor pentru sănătatea spirituală, cea pentru sănătatea corpului, pentru animalele sacrificate pentru hrană şi faţă de mediu, tot mai multe restaurante răspund cu meniuri variate, pe bază de plante.

Citește mai mult pe ziaruldeiasi.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.