VIDEO Primarul migrator, care promitea gol posturi pe dezbrăcate, s-a luat și de o jurnalistă

DE Adrian Costin | Actualizat: 01.07.2022 - 22:03
Primarul Stan Malinche de la PNL, fost și la PSD, a jignit-o în repetate rânduri pe o jurnalistă Foto: debrriala.ro

Primarul Stan Malinche de la PNL, fost și la PSD, a jignit-o în repetate rânduri pe jurnalista care a făcut public, într-o publicaţie locală, un video în care primarul din Gropeni se oferea să o angajeze în primărie pe o tânără, în schimbul unor favoruri sexuale.

SHARE

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat într-un comunicat de presă, că va propune retragerea sprijinului politic în cazul primarului din comuna Gropeni, Stan Malinche, care a jignit o jurnalistă.

Citește și: VIDEO Micea Nebunu, urmărit și de negăsit, live din Italia: Dați și voi un decret în România

Este vorba despre același primar care pe 25 septembrie, în seara zilei Congresului PNL, se distra într-o cameră de hotel din București, promiţând diverse posturi unei domnişoare aflate la un interviu de angajare pe dezbrăcate.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Alexandru Popa a adăugat că cere scuze public ziaristei respective, care "nu merita să fie tratată în acest mod".

"Comportamentul domnului primar Stan Malinche din ultima perioadă m-a făcut să iau decizia de a propune la următoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean retragerea sprijinului politic pentru acesta. Decizia nu va fi a mea, ci a întregii conduceri PNL Brăila, însă o spun clar: votul meu va fi în sensul retragerii sprijinului politic. La acest moment, domnul primar nu deţine nicio funcţie de conducere în cadrul Organizaţiei Judeţene PNL Brăila, are calitatea de simplu membru. În ceea ce priveşte calitatea de primar, aceasta şi-a câştigat-o în urma votului cetăţenilor din comuna Gropeni, eu nu am contribuit în niciun fel la această alegere a sa. Regret faptul că domnul Malinche a considerat de cuviinţă să se manifeste într-un mod care nu-l onorează, prin comentariile sale jignitoare la adresa unei ziariste, pe care le-a postat pe o reţea de socializare. Acesta este un comportament inacceptabil. Ca preşedinte al PNL Brăila, îi cer scuze public ziaristei respective, pe care o cunosc şi care ştiu că nu merita să fie tratată în acest mod", a declarat Popa.

Stan Malinche, fost și la PSD, a jignit-o în repetate rânduri pe jurnalista care a făcut public, în septembrie anul trecut, într-o publicaţie locală, un video în care primarul din Gropeni se oferea să o angajeze în primărie pe o tânără, în schimbul unor favoruri sexuale.

Cazul primarului din Gropeni a revenit în actualitate în contextul în care primarul din comuna argeşeană Călineşti, Mihai Georgescu, a fost reţinut pentru folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, după ce ar fi pretins favoruri sexuale unei angajate, pentru a o muta pe altă funcţie.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te