USR București, ironizat pe Facebook după ce l-a criticat pe Nicușor Dan

DE Valentin Mirică | Actualizat: 04.05.2021 - 18:54
Foto: USR București, la 25 septembrie 2020

Pagina de Faecebook a USR București a fost bombardată cu critici și ironii, după ce organizația din Capitală a acestui partid l-a criticat pe Nicușor Dan.

SHARE

“Negociem orice, dar nu negociem principii.

Motivul pentru care Bucureștiul a ajuns de facto în faliment este minciuna. Practica de a crește cheltuielile la umbra unor venituri fictive. Tot creștem cheltuielile, dar pentru că știm că nu avem loc de ele în buget, mințim oficial pe toată lumea crescând veniturile din pix.
 
Nimic bun nu va veni vreodată din minciună“, a postat pe Facebook USR București. 
 
 
Reacțiile au fost însă critice.
 
“Angajați oameni competenti așa cum ati promis.... ăla nu e in stare sa ducă lucrurile la capăt.... doar tentativa de omor? Asta poate și pesedeul“, a comentat Ioan Călin, făcân o aluzie la faptul că viceprimarul Horia Tomescu dorea să pună în consiliul de administrație al unui spital din Capitală un personaj care a dorit să taie gâtul iubitei sale, cu un cuțit. 
 
“Știți de ce îmi aduce aminte articolul ăsta al vostru? De graficele pe care le plimba domnu' Dragnea pe la televiziunile prietene atunci când mai faulta o dată statul de drept, tocmai pt a ascunde ceea ce era evident. Așa și voi acum... Încercați să mascați cu graficele acelea ceea ce este limpede pt oricine are un pic de creier și anume că de fapt nu bugetul e de vină, ci nea Tomescu, acest Vlăduț Voiculescu de cartier și gașca de "competenți" propuși de dumnealui în CA de la managementul spitalelor, ca să aibă și gura lor ceva de ros. Penibil, pe banii și pe nervii bucureștenilor, mai ales a celor care v-au votat și care au fost, recunosc, niște fraieri... Așa, ca mine!“, a fost mesajul lui Andy Tănase. 
 
“L-am vazut pe Tomescu ce poate si ce propuneri are el pentru spitale. Eu zic sa lasati circul, sa-l dati afara pe inaptul ala si sa votati bugetul sau sa-l faceti voi. Altfel tineti Bucurestiul in loc degeaba“, a arătat Ștefan Moldovan, care a primit 75 de like-uri pentru acest mesaj. 
 
“Doar vorbe mari, din pacate. Pana una alta am vazut ce scandal monstru ați iscat pt V Voiculescu care s-a dovedit slab pregatit si ranchiunos iar ce faceti cu specimenul de Tomescu e fara cuvinte. Pana acum sunteți un balon de săpun. Niște pusti frustrați care nu stiu ce vorbesc si care doar alearga dupa funcții. Daca nu scăpați de ciurucuri gen Tomescu si nu va puneți la munca veți ajunge repede la groapa de gunoi. Deja imi vine sincer sa va trag de urechi pt ce " activitate" faceti“, le-a transmis Melania Preda, care a beneficiat de 42 de like-uri pentru postare. 
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.