Sărmanul fiu al lui Dăncilă: venit dublu la Curtea Conturi față de Petrom și un apartament dispărut

DE Alexandru Pop | Actualizat: 08.11.2019 - 16:20

Aflată în studioul România TV, invitată a lui Victor Ciutacu, Viorica Dăncilă s-a plâns că fiul ei ar putea fi "epurat" de la Curtea de Conturi. Ce e drept, dacă s-ar întâmpla asta, Victor Dăncilă ar rămâne fără un salariu de peste 20.000 de euro anual.

SHARE

"Vă e teamă ca fiul dvs. va fi victima epurărilor de la Curtea de Conturi?", a intrebat-o Ciutacu pe Dăncilă.

„Da. Îmi este teamă şi pentru fiul meu. Îmi este teamă de atacuri. Mă aştept la orice atac, din momentul în care am fost atacată că am înfiat un copil. M-au catalogat în fel şi chip, au dat cu pietre. Mă aştept la orice. Nu mă aşteptam să se coboare atât de jos. Dacă au ceva de obiectat, să se lupte cu mine, sunt mai puternică decât ei toţi. Fiul meu a fost extrem de discret", a mai declarat Viorica Dăncilă, citată de Aktual 24.

Citește și: FOTO GALERIE Să-l cunoaștem pe fiul Vioricăi Dăncilă

Potrivit declarației de avere depuse anul acesta de către fiul Vioricăi Dăncilă, salariul obținut în calitate de consilier al șefului Curții de Conturi a fost de peste 94.000 de lei în 2018.

Cum Victor Dăncilă a fost angajat la sfârșitul lunii ianuarie 2018 la Curtea de Conturi, reiese că suma reprezintă salariu pe 11 luni iar asta, ne spune aritmetica, înseamnă un salariu lunar de peste 8.500 de lei net.

În 2017, însă, când era angajat la Petrom, salariul anual al juniorului fostului premier era de doar puțin peste 44.000 de lei, adică nici 4.000 de lei lunar. 

Tot atunci, Victor Dăncilă avea două apartamente în Bucureșt.

Azi, mai are doar unul.

Cel care a dispărut, însă, nu apare la rubrica de înstrăinări de imobile. Cel mai probabil, câtă vreme și soția lui Victor Dăncilă a dispărut din declarația de avere, la mijloc este vorba de un divorț și, astfel, probabil de un partaj care a făcut ca apartamentul să rămână în proprietatea fostei soții.

O altă explicație este că soții Dăncilă sunt căsătoriți, încă, dar au ales un regim juridic de separație de bunuri.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -