Resortul de lux în care vor sta oaspeții lui Simion aparține unui fost senator

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.08.2022 - 17:29
Fostul senator Daniel Remus Nițu a trecut prin PNL și ALDE- FOTO: ziaruldevîlcea.ro

Resortul de lux în care oaspeții de soi ai liderului AUR, George Simion, s-au cazat în acest weekend îi apartine omului de afaceri Daniel-Remus Nițu, fost senator PNL si ALDE.

SHARE

Locația aleasă pentru eveniment se numește Complexul Turistic Forest Retreat & Spa. 

George Simion așteaptă 25.000 de invitați și 42 de perechi de nași la nunta sa de mâine. Deși pretinde că va fi o sărbătoare tradițională la iarbă verde, nunta se află în apropierea unui resort de lux. Astfel, invitații VIP vor avea unde să își petreacă noaptea.

Deși pretinde că e o nuntă pentru oamenii din toată țara, Simion și-a amplasat nunta sgtrategic lângă un resort de lux de patru stele cu piscină. Asta pentru ca oaspeții VIP ai lui Simion să aibă unde dormi înainte și după petrecere.

Dacă vrei să rezervi o cameră în altă perioadă, prețul pe noapte al unei camere este de 700 lei. În acest weekend, complexul este sold-out. 

Citește și: Oaspeții VIP ai lui Simion: 700 lei/noapte la resortul de lux de lângă nuntă. Nu mai sunt camere

Va fi o nuntă cu temă tradițională, la care toți participanții vor trebui să poarte straie tradiționale și se va petrece în aer liber.

Pe cele trei scene amplasate în zonă, din care una principală și două secundare, vor concerta: Phoenix, Theo Rose, Nicolae Furdui Iancu, Taraful lui Viorel Pană, naistul Nicolae Voiculeț, Ionel Tudorache și Taraful de la Vărbilău, Carmen Șerban și trupa sa, Raluca Diaconu.

Accesul la eveniment se va face doar pe bază de brățară. Brățara se obține sunând la un număr de telefon aferent fiecărui județ.

Unde vor sta invitații VIP ai lui Simion

„Înconjurată de dealurile pline de verdeaţă din judeţul Vâlcea, proprietatea Forest Retreat&Spa oferă o piscină interioară şi o piscină sezonieră în aer liber. În întreaga incintă este disponibil WiFi gratuit. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou şi baie privată. Unităţile de cazare beneficiază de vedere la grădină. Contra unui cost suplimentar, oaspeții au acces la un teren de tenis, un teren de mini-fotbal și un teren de sport polivalent. Micul dejun este disponibil la un cost suplimentar.

Citește și: EXCLUSIV Cine finanțează nunta de 500.000 euro a lui Simion. Pretinde că trăiește cu 250 euro/lună

Proprietatea găzduiește un restaurant à la carte şi un bar, iar la cerere oaspeții pot beneficia de meniuri speciale. Există de asemenea o grădină comună relaxantă şi o terasă.

Forest Retreat&Spa se află la aproximativ 1 oră cu mașina de Râmnicu Vâlcea și la 55,3 km de Horezu. Aeroportul Craiova este situat la 62,2 km. Proprietatea asigură parcare privată gratuită. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,9 pentru un sejur pentru 2 persoane”, se arată în descriere.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te