Rareș Bogdan s-a supărat pe colegii lui și ar fi ieșit din grupul de Whatsapp al BEX al PNL (surse)

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 22.11.2021 - 15:06
Rareș Bogdan s-a supărat pe colegii lui și ar fi ieșit din grupul de Whatsapp al BEX al PNL (surse)

Negocierile cu PSD i-au ostilizat pe liderii PNL, care se acuză reciproc că au negociat prost ministerele din noul guvern, afirmă surse Newsweek România.

SHARE

Negocierile cu PSD pentru ministerele din viitorul guvern de coaliție condus de Nicolae Ciucă s-au încheiat cu acuzații dure între liderii PNL. 

Echipa de negociere a liberalilor a fost acuzată că a obținut prea puține dintre ministerele cu bani și că nu s-a ținut mai tare în fața pretențiilor pesediiste, susțin surse Newsweek România

Citește și: Barbariile cămătarilor Barcsa și Frigur: Îi dă perversa când e singur săracu' pe drum

Cele mai recente informații arată că PNL ar fi obținut Ministerul Justiției, Fondurile Europene, Ministerele de Interne și de Externe, Ministerul Educației, cel al Energiei, Minsterul Digitalizării și un un nou minister înființat, al IMM-urilor, Antreprenoriatului și Turismului.

În schimb, au pierdut în favoarea UDMR Ministerul Dezvoltării, util pentru că distribuie banii publici către consiliile județene și primării, Ministerul de Finanțe, dorit de Florin Cîțu, și Ministerul Muncii, ceea ce a nemulțumit-o complet pe fosta deținătoare a acestui post, Raluca Turcan.

Citește și: 

Raluca Turcan, atac dur la conducerea PNL: Florine, nu mai sunt bani de pensii!

Cîțu îi răspunde lui Turcan: „Dacă nu mai sunt bani de pensii, să-şi asume, e ministrul Muncii”

În ședința Biroului Executiv al PNL, desfășurată online, prin intermediul unui grup de Whatsapp, unii lideri au reproșat modul slab în care s-ar fi prezentat echipa desemnată să negocieze cu PSD. 

Unul dintre cei vizați de reproșuri ar fi fost prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. Presa a relatat că, la întâlnirea cu PSD, acesta s-ar fi pus într-o poziție inferioară în fața lui Marcel Ciolacu, pe care l-a rugat să lase PNL „măcar un minister cu bani”. 

Citește și: Cîmpeanu, favorit să continue la educație. Posibilul său contracandidat nu e interesat de funcție

Dar mai ales, spun sursele Newsweek România, i s-ar fi reproșat declarația publică potrivit cărora nu vrea „să stea capră în piața din Buzău”. 

Nemulțumit că a fost criticat de colegii săi, Rareș Bogdan ar fi ieșit de pe grupul de Whatsapp al Biroului Executiv PNL.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.