Puternici, respectați și influenți în Europa

DE Newsweek România | Actualizat: 17.05.2019 - 07:33

La invitația Președintelui Klaus Iohannis și a PNL, toți liderii Partidului Popular European (PPE) și cei mai influenți lideri europeni, șefi de stat și de guvern, lideri de partide au participat la summitul PPE de la Sibiu de pe 9 mai.

SHARE

În martie, la București, PNL a fost gazda unei alte reuniuni majore a PPE, Summitul liderilor locali și regionali.

Partidul Național Liberal demonstrează astfel că este cel mai puternic și influent partid din România în Uniunea Europeană, că stă la masa marilor decizii.

Exact în perioada când PSD și ALDE sunt oile negre ale Europei, puse la zid de propriile lor familii politice europene.

 

„PNL este unul dintre motoarele din
cadrul Partidului Popular European”

 

Sunt aprecierile lui Manfred Weber, lider al grupului PPE din Parlamentul European și candidatul cu cele mai mari șanse la președinția Comisiei Europene. Cuvintele liderului PPE nu sunt simple amabilități.

Manfred Weber este un bun prieten al lui Klaus Iohannis, președintele României și al lui Ludovic Orban, președintele PNL. Este un prieten al
României. Aprecieri similare au venit, în ultimii ani, din partea multor lideri PPE influenți la nivel european.

Semnalul dat cele două mari reuniuni ale PPE, la Sibiu și București, este cât se poate de bun și încurajator pentru România, mai cu seamă în contextul pericolului reprezentat de guvernarea PSD-ALDE pentru viitorul european și democratic al țării.

Cel mai important partid european are cei mai puternici aliați și parteneri în România: Klaus Iohannis, președintele României, și Partidul Național Liberal.

Când câștigă România

Vă puteți întreba ce câștigă România de pe urma faptului că Partidul Național Liberal este membru respectat  al celei mai influente familii politice europene care conduce Uniunea Europeană de 15 ani - Partidul Popular European.

Mai întâi de toate, bunele relații cu PPE sunt bazate pe principii și valori comune, în interesul României și al Uniunii Europene. Partidul Popular European are prima șansă să conducă Parlamentul European și Comisia Europeană și după alegerile europene din 26 mai, în următorii cinci ani. Reprezintă forța politică de care va
depinde viitorul Europei.

„PNL este puternic și reprezintă viitorul României”

 

Cu sprijinul PPE, Partidul Național Liberal este singurul partid din România care a demonstrat că poate obține lucruri concrete pentru România și pentru români la nivel european. Europarlamentarii PNL auobținut victorii pentru români: eliminarea taxei de roaming, creșterea subvențiilor pentru agricultori, despăgubiri pentru fermierii care au avut pierderi din cauza pestei porcine, salvarea combinatelor chimice din România și a mii de locuri de muncă, apărarea intereselor transportatorilor români, creșterea fondurilor pentru bursele de studii Erasmus, programul care oferă bilete gratuite de tren tinerilor care vor să viziteze Uniunea Europeană.

PPE sprijină aducerea deciziei cât mai aproape de comunități și de oameni și este cel mai puternic susținător al performanțelor administrațiilor locale liberale, campioane în atragerea și valorificarea fondurilor europene.

Afilierea la PPE reprezintă o garanție că PNL va putea influența principalele decizii care se vor lua la nivel europeanîn următorii cinci ani în favoarea României.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te