PSD Ilfov are un nou șef: în 2014, dădea cu ouă după oamenii lui Iohannis

DE Mircea Marian | Actualizat: 31.07.2020 - 11:39
Foto: Viitorul Ilfovean

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, că organizația de partid din Ilfov are un nou șef, pe Viorel Iordache. Fosta conducere a PSD Ilfov a fost dizolvată pentru presupuse legături cu Clanul Sportivilor.

SHARE

Noul președinte al PSD Ilfov, Viorel Iordache, este președinte executiv al PSD Voluntari și a lucrat multă vreme la primăria condusă de Florentin Pandele. El face parte din conducerea clubului F.C.Voluntari, club deținut de administrația acestui oraș.

Pe pagina sa de Facebook, Iordache preia sistematic transmisiile video ale lui Firea. 

În octombrie 2014, liderii PNL care făceau campanie pentru Klaus Iohannis l-au acuzat că i-a atacat cu ouă și pietre. 

“Totul s-a întâmplat dimineaţă (duminică dimineață – nr.). Auzind îndemnurile doamnei senator Gabriela Vrânceanu Firea la o campanie decentă, am hotărât să mergem şi noi să împărţim afişe şi pliante în Voluntari după foarte mult timp, pentru că aici, în Voluntari, nu se lasă să se întâmple aşa ceva. Am fost întâmpinaţi de Poliţia Locală care, iniţial, ne-a cerut autorizaţia să împărţim pliante şi flyere, i-am spus că nu avem nevoie pentru că suntem în campanie şi nu deranjăm pe nimeni. Am pornit mai departe şi, pe o stradă, la 200 m de Poliţie, am fost întâmpinaţi de un grup de golani care au aruncat cu ouă şi pietre în noi, ne-au adus injurii. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile consilierilor locali PSD ai Primăriei oraşului Voluntari. Nu au încercat să aplaneze conflictul. Noi am încercat să-i abordăm, să-i întrebăm ce se întâmplă. Nu ne-au răspuns, ba se şi amuzau pe la colţul străzii”, a declarat, la Realitatea TV, un membru PNL care a fost atacat.

Am recunoscut un singur consilier local, care nu arunca cu ouă, dar cred că-i supraveghea… domnul Viorel Iordache. Au aruncat cu ouă, au fost foarte agresivi, în ideea de a părăsi noi localitatea. Am avut norocul că unii cetăţeni care primeau de la noi afişe ne-au luat apărarea”, a povestit un altul.

PSD a negat incidentul din 2014, printr-un comunicat: “Îi vom da în judecata pe cei care astăzi au dat naștere unui conflict la care noi nu am fost parte! Scopul lor a fost să jignească și să îi pună într-o lumină nefavorabilă pe președintele PSD Ilfov Gabriela Firea și pe primarul orașului Voluntari Florentin Costel Pandele”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -