PSD depune moțiune pe sănătate. Deputat PNL: În județul lui Ciolacu nu există decât un aparat PCR

DE Valentin Mirică | Actualizat: 15.02.2021 - 10:30
Gabriel Avrămescu Foto: Facebook

Un deputat PNL, Gabriel Avrămescu, a arătat că în județul Buzău, fieful actualului președinte al PSD, spitalul județean este controlat de “omul lui Ciolacu“. Avrămescu susține că PSD nu are credibilitatea necesară pentru a depune o moțiune pe Sănătate.

SHARE

“De ce țipă PSD că ministrul Sănătății este incompetent, dacă timp de 4 ani doar a povestit cum vrea să  ridice spitale regionale, iar în realitate a atras ZERO bani europeni pentru astfel de investiții.

Sunt deputat de Buzău și cunosc bine situația spitalului județean condus de un candidat PSD la parlamentare. Pe lângă deja cunoscutele metehne ale sistemului de sănătate, în plină pandemie, managerul nu a achiziționat aparate de testare, în ciuda razvrătirilor PSD-ului în legătură cu netestarea românilor. Păi, dacă la Buzău, un județ pe care Ciolacu îl tot păstorește de ani de zile, nu se fac testări, atunci despre ce vorbim?

La o populație de 432.000 de locuitori în județul Buzău, singurul aparat de testare de tip PCR a fost achiziționat de DSP Buzău și prelucrează doar 200 de probe pe zi. La spitalul județean Buzău, condus de omul lui Ciolacu, nu numai că NU există aparat de testare, dar singura „performanță” a managerului a fost să pună la dispoziție doar 12 paturi ATI pentru persoanele infectate cu virusul Covid.

Norocul PSD la Buzău este că obiceiului buzoienilor, de ani de zile, este să se trateze la București sau în alte județe ale țării fugind efectiv de sistemul de sănătate din Buzău“, a arătat Avrămescu. 

El mai afirmă că românii știu că ceea se petrece acum este efectul guvernărilor PSD.

“E ușor pentru PSD să vorbească de pe bară, dar lucrurile nu mai merg așa în România. Electoratul nu mai ascultă discursurile politicianiste fără substanță. Oamenii au trăit, în ultimii 30 de ani, într-o țară în care a fost clădit un sistem extrem de stufos și de găunos din care cu greu ne vom reveni.

Cert este că românii știu că astăzi suportăm cu toții efectele guvernărilor PSD și preferă să nu mai plece urechea la promisiuni deșarte.

PSD face moțiuni doar pentru fațadă. Dacă mâine li s-ar oferi cârma țării în mâini, ar fugi imediat. E greu în pandemie!“, a declarat deputatul PNL. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.