Primarul Mutu, șef la PSD București, în locul lui Firea, Nassar preia poziția de vicepreședinte

DE Mircea Marian | Actualizat: 19.11.2018 - 19:50
Noul șef al PSD București, Gabriel Mutu Foto: Facebook

Intenţia Comitetului Executiv al PSD nu a fost de a i se retrage sprijinul politic Gabrielei Firea pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, desemnat de CExN ca preşedintele interimar al PSD București.

SHARE

El a confirmat că funcţia de vicepreşedinte deţinută de Gabriela Firea a fost preluată de Rodica Nassar, preşedinte al PSD Sector 2, iar el a fost numit interimar la PSD Bucureşti, după ce Firea a demisionat în cursul dimineţii de luni.

"Astăzi, în cadrul şedinţei CEx, am fost mandatat să preiau interimatul conducerii la nivelul organizaţiei de Bucureşti. Avem clar discuţii care s-au concentrat pe obligaţia noastră de a duce mai departe şi de a susţine în cadrul Consiliului, la nivelul Bucureştiului, programele pe care noi le-am prezentat, propus în campania electorală. La nivel naţional vom fi reprezentaţi de Rodica Nassar, preşedinte Sector 2, în calitate de vicepreşedinte şi la nivelul structurilor organizatorice de colegul de la sectorul 5, Daniel Florea, în calitate de secretar general adjunct", a afirmat Mutu.
Edilul Sectorului 6 a precizat că deciziile luate în privinţa Gabrielei Firea sunt corecte.
"Sunt corecte pentru că în momentul în care îţi asumi declaraţii care aduc atingere partidului trebuie să te gândeşti inclusiv la consecinţe pe acest subiect", a subliniat Mutu. El a mai spus că în acuzaţiile Gabrielei Firea nu a dat niciun exemplu de ministru care i-ar fi blocat proiectele.
Gabriel Mutu a afirmat că a avut poziţii împotriva Gabrielei Firea, motivate în principal de faptul că aceasta a atacat partidul prin apariţii publice.
"Dacă în Consiliul General consilierii generali merg cu proiecte personale, nu e în regulă", a explicat Mutu.
El a dat asigurări că bucureştenii nu vor avea de suferit în urma acestor decizii.
"Nu s-a canibalizat nimeni, avem o organizaţie funcţională, avem cele 6 organizaţii de sector, pentru că Robert Negoiţă, cumva în discuţii private, a susţinut că va fi alături de această structură şi deci nu va fi nicio problemă. La nivelul Primăriei Capitalei, doamna primar general va avea susţinerea PSD Bucureşti atât timp cât va implementa proiectele pe care le-a promis bucureştenilor şi pe care noi ni le-am asumat în campania din 2016", a adăugat Gabriel Mutu.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.