Prima deputată patrioată AUR pe Ilfov unește românii din Porsche, Mercedes și BMW. Are și trei case

DE Petru Zoltan | Actualizat: 10.12.2020 - 23:34
Gianina Șerban și George Simion/FOTO: facebook.com

Trei case, două spații comerciale, trei terenuri și trei mașini de teren: Porsche Cayenne, Mercedes ML și un BMW X1. Asta e averea cu care va intra în parlament Gianina Șerban, câștigătoarea unui fotoliu de deputat în județul Ilfov pe listele AUR.

SHARE

În schimb, ideologul partidului, Ovidiu Hurduzeu, nu a reușit să prindă un loc de senator de Ilfov.

Lista la Camera Deputaților pe județul Ilfov a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost deschisă de Gianina Șerban. La Senat a candidat scriitorul Ovidiu Hurduzeu, cel care se consideră ideologul formațiuni politice AUR. Ideologul a plecat în Italia în 1988, iar de acolo în Statele Unite ale Americii. S-a stabilit în California, în Silicon Valley, și a câștigat o bursă de doctorat la Universitatea Stanford. Cu toate acestea, se declară anti-globalist și patriot român. Averea ideologului constă într-un teren agricol de trei ha moștenit în 2019, și două apartamente: unul - cumpărat în 2018, celălalt - moștenit în 2019. Mai are o mașină Suzuki, 86.000 lei într-un cont bancar românesc și 50.000 USD la Bank of America. La capitolul venituri, a declarat o pensie anuală de 6.000 USD. Dar în urma alegerilor parlamentare nu a reușit să prindă locul de senator de Ilfov.

Cine e deputatul Gianina Șerban?

Colega sa de partid, Gianina Șerban, a reușit să câștige fotoliul de deputat de Ilfov. Ea deține împreună cu soțul ei două terenuri cumpărate în 2016: unul intravilan, de 2.500 mp, și unul extravilan, de 4.999 mp, plus un teren arabil de 708 mp, moștenit în 2018.

Cei doi soți mai dețin împreună două spații comerciale și două case construite în perioada 2016 - 2017, plus una moștenită în 2018. Dar opulența stă în cele trei mașini de teren: Porsche Cayenne, Mercedes ML și un BMW X.

Deputata Gianina Șerban a mai strâns bijuteri de 15.000 euro și și-a împrumutat propria firmă, Green Residențial Construct, cu 44.000 euro. Ea a fost angajată la propria firmă, la fel și soțul ei, de unde au încasat fiecare un salariu anual de 36.000 lei. Soțul ei, Adrian Mihail Șerban, a mai încasat pe PFA suma de 70.000 euro.

Firma soților Șerban, Green Residențial Construct, se ocupă cu construcția locuințelor în localitatea ilfoveană Cornetu. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de peste 1,82 milioane lei și un profit de peste 1,31 milioane lei cu un număr mediu de 12 angajați.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.