Ponta nu are COVID. El a stat fără mască și fără distanțare lângă un membru de partid infectat

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.09.2020 - 21:07
Foto: Facebook / Ponta, alături de Aurelia Țaga, depistat pozitiv cu COVID

Ponta nu a respectat regulile de distanțare și nu a purtat mască lângă un bolnav COVID. A amânat trei zile să își facă testul.

SHARE

„Am primit rezultatul NEGATIV al testului Covid 19 efectuat in aceasta dimineata..

Consider o mare mizerie campania pur politica prin care unii au incercat sa ma impiedice sa mai merg prin tara si sa sprijin candidatii PRO Romania ! Dar - ghinion - nu au reusit !

Este insa corect sa fac cateva precizari :

1. Campania electorala si procesul efectiv al Alegerilor ne pun pe toti intru-un pericol major si, evident, care nu era deloc necesar / trebuie sa mergem la munca / copiii trebuie sa mearga la Scoala / viata economica si sociala trebuie sa mearga mai departe / dar Alegeri puteam si putem sa facem atunci cand situatia sanitara este sigura / asa adaugam un risc si povara absolut inutila pe sistemul de sanatate - pentru niste voturi efemere si, in multe cazuri , irelevante !

2. Guvernul Romaniei, in mod intentionat si programat, refuza sa creasca capacitatea de testare din sistemul public ( sau sa deconteze 100% testele in Sistemul privat) / Romania face intr-o zi in Sistemul Public 10% din testele efectuate in Italia, Spania sau Franta ( la o populatie de aproape jumatate sau respectiv o treime din aceste tari) / suma datorata in Sistemul privat ( nedecontata de Guvern) descurajeaza oamenii in a se testa - ceea ce duce la situatia in care Romania a ajuns pe primul loc la numarul de persoane pozitive raportat la cele testate...

Sa nu uitati aceste realitati cand veniti la vot - si sa ii sanctionati pe cei vinovati !”, scrie Ponta

Nu a respectat regulile

Sâmbătă, liderul Pro România, Victor Ponta, lasă să se înțeleagă că va continua campania electorală deși, în urmă cu o zi, s-a fotografiat la o masă și la mai puțin de un metru față de o colegă de partid care are COVID.

Victor Ponta a anunțat că Aurelia Țaga are coronavirus dar ne asigură că el a respectat toate regulile de siguranță în campania electorală și va merge mai departe.

În poza din urmă cu o zi (vezi poza de mai sus), Ponta nu a purtat mască și a stat pe scaun la mai puțin de un metru de persoana infectată. Ponta este contact direct al Aureliei Țaga care are coronavirus și lângă care a stat fără mască.  

Citește: Ponta refuză izolarea

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.