PNL: Cu cât se elimină dependența de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasat

DE Romulus Preda | 17.05.2022 - 16:04
PNL cere sancționarea lui George Simion / FOTO: captură youtube.com

PNL va depune sesizare pentru a sancţiona parlamentarii AUR care au avut un comportament inacceptabil la dezbaterea legii offshore: „Cu cât se elimină dependența de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasat”.

SHARE

„PNL condamnă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore. Cu cât se elimină dependența de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasat. Grupul PNL din Camera Deputaților va depune sesizare pentru sancționarea parlamentarilor AUR care au avut un comportament inacceptabil”, arată un comunicat al liberalilor.

Liberalii transmit că nu tolerează „comportamentul reprobabil al parlamentarilor AUR, partidul care pare că are agenda conectată la Kremlin”.

„De aceea, grupul PNL din Camera Deputaților va depune sesizare pentru sancționarea parlamentarilor AUR care au recidivat în comportament indecent și inadecvat unei ședințe de comisie parlamentară, în timpul dezbaterii la Legea offshore, cea care va debloca investițiile în Marea Neagră și va elimina dependența de gazul rusesc”, se menționează în comunicat.

Liberalii reamintesc că, în conformitate cu Regulamentul Camerei Deputaților, utilizarea violenței fizice constând în gesturi agresive ori a violenței verbale constând în injurii, invective sau calomnie la adresa unui alt parlamentar este interzisă în plen și în ședințele comisiilor de specialitate.

Citește și: Virgil Popescu: România va produce mai multe gaze decât va putea consuma

„Amintim că Regulamentul Camerei Deputaților a fost modificat în urma unui alt episod de violență fizică și verbală a liderilor AUR. AUR nu pierde nicio ocazie să puncteze pe agenda lui Putin, cu atât mai mult astăzi, când Parlamentul grăbește aprobarea Legii offshore, cea care va reda independența energetică României. Nu putem tolera comportamentul AUR care a urmărit intimidarea celor prezenți. Condamnăm violența în toate formele ei, cu atât mai mult cu cât astăzi AUR a atacat inclusiv reprezentanții companiilor private prezente la dezbateri”, se arată în finalul comunicatului.

Citește și: Legea offshore a primit raport favorabil în comisiile din Camera Deputaţilor

Legea offshore a primit, marţi, raport favorabil în comisiile reunite de industrii şi buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi urmează să intre la vot final, în plen. După raport a existat o altercație între George Simion și ministrul Energiei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.