Peste 100 de conturi false îl susțin și îl apără pe Daniel Băluță, de la Sectorul 4, pe Facebook

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 02.06.2021 - 11:32
Peste 100 de conturi false îl susțin și îl apară pe Daniel Băluță, de la Sectorul 4, pe Facebook. Foto Buletin.de

Peste o sută de conturi false îl susțin și îl apără pe primarul sectorului 4 pe Facebook. Trolii care îl elogiază pe Daniel Băluță se ascund în spatele unor poze furate de la persoane reale.

SHARE

Trolii care îl elogiază pe Daniel Băluță se ascund în spatele unor poze furate, de la o damă de companie din Israel, până la o cântăreață din Mexic sau chiar o jucătoare de volei din București. Atunci când nu postează comentarii pe pagina edilului, armata digitală din sectorul 4 distribuie articole pe diverse grupuri sau comentează pe paginile unor publicații de presă, scrie Buletin.de

Prezența lor a fost simțită și în ultimele „bătălii” purtate de Băluță, precum cea în care el a a depus o plângere la DIICOT împotriva unor jurnaliști de la Libertatea și Newsweek. Unul dintre mesajele principale rostogolite de armata de troli are la bază denigrarea presei: „Jurnaliștii sunt vanduti unor interese”, „Nu mai exista presă, există doar naratori politici”.

În profilul de Facebook, Mirela Zocea este o tânără jucătoare de volei în echipa CSM București. Și-a făcut cont de Facebook abia în mai 2020, însă de atunci a fost foarte activă online.

Îi plac înghețata și prăjiturile, însă apreciază mâncarea sănătoasă, pe care o cumpără din Piața Sudului din sectorul 4, acolo unde locuiește.

Nu îi este frică să recunoască că savurează bârfele din Cancan, pe care le distribuie pe social media, însă e la fel de interesată de știrile ProTV. Este credincioasă și deseori postează despre activitatea unei organizații de voluntariat cu activitate în zona Moldovei și a Ucrainei.

Pe lângă toate astea, Mirela este extrem de mândră de primarul care se ocupă de sectorul ei, Daniel Băluță. Distribuie deseori postările lui, însă cel mai des îi lasă comentarii: „Împreună suntem mai puternici săptămână ușoară domnule Primar și productivă”, „Mult succes si Doamne Ajuta!”, ”Tot sectorul arata de nota 10”, „Un sector ordonat datorita dvs”.

Drilea Denisa este de asemenea jucătoare de volei la CSM București. Principala asemănare dintre cele două fete este, însă, alta: amândouă au aceleași poze pe Facebook. Diferența constă în faptul că Drilea Denisa este cine pretinde a fi, iar Zocea Mirela e un cont fals care i-a furat identitatea și care acum a îi face propagandă primarului sectorului 4. 

Vezi în Buletin.de care sunt conturile false care îl apără pe Daniel Băluță

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.