Paul Stănescu anunță că PSD ar susține o femeie la prezidențiale. Firea, cea mai bine plasată

DE Alin Crișan | Actualizat: 29.08.2022 - 21:49
Paul Stănescu și Gabriela Firea - Foto: Facebook/Gabriela Firea

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat la școala de vară a femeilor social-democrate că este nevoie de o femeie în fruntea statului. Acesta consideră că o femeie ar aduce „echilibru” în societatea românească.

SHARE

Paul Stănescu consideră că Gabriela Firea se potrivește perfect pentru funcția de Președinte al României

„În ultimii 20 de ani nu prea am avut succes cu Președintele României și cred că dacă vom avea o consultare largă în PSD la funcția de președinte, eu cred că cea mai bună decizia o putem lua printr-un scrutin larg și pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o femeie din rândul dumneavoastră, că am văzut bărbații ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales ultimii doi președinți și cred că o femeie ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească”, a declarat Paul Stănescu.

Citește și: VIDEO Ultimele clipe ale Prințesei Diana. Medic francez: „O femeie frumoasă agoniza. Sfâșietor”

„În politică, nimic nu se dă, totul se ia. Că ești bărbat, că ești femeie. Sigur că bărbații sunt mai misogini, asta știm, dar pentru asta trebuie să vă bateți și vă asigur că veți avea șanse să fiți reprezentate în toate pozițiile din administrația locală și centrală. Eu v-aș ruga în luările de cuvânt să fiți foarte deschise, pentru că dacă nu se știe realitatea, adevărul, nu putem lua decizii bune”, le-a spus Stănescu femeilor social-democrate.

Gabriela Firea vrea din nou la PMB

Cu toatea acestea, Gabriela Firea nu îi împărtășește opinia secretarului PSD, aceasta dorindu-și să se reîntoarcă în fruntea Primăriei Generale București. 

Citește și: VIDEO Interlopul Moșailov și-a îndreptat estetic nasul în Turcia: Uite-a așa-mi crește nivelul

„Dacă cetățenii mă vor vota, mă voi întoarce Primar General. Doresc să candidez dacă sunt sanatoasă, dacă sunt bine, dacă mai am putere, energie ca până acum. Până în acest moment nu mă îndoiesc de susținerea colegilor din partid, a președintelui Marcel Ciolacu, a secretarului general Paul Stănescu”, a declarat fostul edil.

”Discuţiile în coaliţie aş putea să afirm că sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu aş vrea să angajez acum mai multe aspecte. Din punct de vedere politic se vorbea despre o posibilă alianţă în 2024 la nivel de Bucureşti pentru alegerile locale, dar nu ştiu cât de mult să mă bazez. Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să să avem o alianţă politică şi să îi reprezint şi pe ei cu cinste, aş spune eu, pentru că am avut foarte multe proiecte social-democrate la Capitală, dar şi foarte multă liberare şi mă refer aici la investiţii”, a afirmat Firea.

Citește și: EXCLUSIV Cel mai cunoscut veteran SUA ce luptă în Ucraina. A eliberat Bucea. A pierdut 40 camarazi

”Am văzut că domnul Dan este în lipsă de profesionişti în administraţie, am văzut că este analist politic şi a afirmat într-un interviu că dumnealui sigur va avea susţinerea clasei politice şi că nu ştie dacă voi avea eu. Până în acest moment nu mă îndoiesc de susţinere a colegilor din Partidul Social Democrat, a preşedintelui Ciolacu, a secretarului Paul Stănescu, a prim-vicepreşedintelui Sorin Grindeanu, care a şi manifestat acum 2 zile această susţinere la alegerile de la Sectorul 4 , unde a fost reales colegul nostru, domnul primar Daniel Băluţă”, a spus Firea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te