Partidul pe care Codrin l-a pregătit pentru Dragnea a ajuns la Liviu „Genunche” Pop care e noul șef

DE Alex Darvari | 14.01.2023 - 12:39
Liviu Pop - Foto: Wikipedia

Codrin Ștefănescu a anunțat că președintele interimar al Aliața Pentru Patrie de la conducerea căruia s-a retras Codrin Ștefănescu. Acesta îl dăduse afară din partid pe Liviu Dragnea pentru „deviaționism”

SHARE

„Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.
Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.
Dragi patrioți,
Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregatit și organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!
Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să inteleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop - fost ministru al educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma.
Le multumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea si implicarea, pentru că au fost alături de mine in bătălia contra răului, le doresc mult succes si mult curaj in misiunea de a reda România românilor!
Voi rămâne alături de ei si in timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate!”, a anunțayt Codrin Ștefănescu.

Liviu Pop, fost ministru de tristă amintire al Educației nu a mai prins loc eligibil pe listele PSD. 

Senatorul PSD Liviu Pop, cunoscut pentru gafele sale, dar mai ales pentru bulversarea sistemului de Educație din România, a anunțat pe Facebook, în 202, că partidul l-a înlăturat pe nedrept de pe listele de candidați la alegerile parlamentare. Liviu Pop are și câteva dileme.

Cum s-a lepădat Codrin de Dragnea

E timpul să vă explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, rāspicat si clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc si asta”,  a scris Codrin Ștefănescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu afirmă că i-a iertat lui Dragnea „toate derapajele si toate mizeriile”, dând exemplu „ participarea sa activă la întrunirile șefilor sistemului toxic, mesele, chefurile si șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi si alții”, mențiomând că „alții nu-l iartă nici azi și în mod sigur au dreptate”.

S-a gudurat pe lângă aceste personaje, la tăieri de porci cu ei, în casele lor conspirative, la cadourile în Opus One către Coldea, la poziția ghiocelului adoptată de el în fața acestor demoni. (...)  

L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru ca eram dușmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru că am îndrăznit să-l pun nașul copilului pe Adrian Năstase, pentru că trebuia să dispar”, scrie Codrin Ștefănescu

Doi ani i-am stat alāturi cât a fost închis. Executat tot de ai lui, ca să știți exact! Doi ani în care l-am dat exemplu pozitiv, am găsit explicații publice la tv pentru cele de mai sus, am “aruncat” pe el toate cele bune si am omis să răspund la cele rele. (...) Acolo, din închisoare, unde mergeam regulat sa-l vizitez, mi-a garantat/jurat/ asigurat ca se va schimba. Și ca a luat o mare țeapă de la tovarășii lui din sistemul coldist. M-a mințit”, a mai spus acesta.

Citește și: Liviu Pop "Genunche", scos de pe listele PSD: Să candidez din partea altui partid? Altceva?

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te