Partidul lui Liviu Dragnea anunță că „a înghițit” filiala AUR Constanța. George Simion neagă

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.11.2021 - 10:16
Partidul lui Liviu Dragnea anunță că „a înghițit” filiala AUR Constanța. George Simion neagă / FB

Scandal între partidele autointitulate naționaliste din România. Alianța pentru Patrie a anunțat că și-a alipit mai multe filiale ale AUR din Constanța.

SHARE

„Azi, 23 Noiembrie, 2021, la sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a unsprezece filiale locale ale AUR-Constanța. Astfel, organizațiile AUR din municipiul Constanța, din orașele Techirghiol și Negru Vodă, și din comunele Albești, Corbu, Rasova,T opraisar, Ostrov, Cobadin, Agigea și Lumina au intrat în componența structurilor corespunzătoare ale Organizației APP Constanța.

Citește și: VIDEO Biciclistul vinovat pentru accidentul din Cluj a fost identificat

Prin protocolul semnat, doamna Anișoara Afloroaei, fost președinte AUR, la nivelul județului Constanța, a devenit vicepreședinte al Organizației APP Constanța. În comitetul județean APP Constanța au mai primit funcții de conducere următorii membrii AUR: Coadă Sorin, Tiberius Simion și tânărul antreprenor Bogdan Matiș.

Au primit funcții de conducere

Toți reprezentanții celor unsprezece organizații AUR, care au aderat la APP, au primit funcții de conducere în structurile teritoriale ale Alianței Pentru Patrie- Constanța. Membrii APP- Constanța le-au urat bun venit noilor lor colegi, înțelegând că unirea patrioților este o necesitate în aceste vremuri de dezbinare generală.

Citește și: Polițist înregistrat cerșind șpagă, condamnat cu suspendare pentru reintegrare. Vine pensia specială

Conducerea Filialei APP Constanța asigură forurile centrale ale APP că va acționa permanent pentru creșterea rândurilor patrioților constănțeni în vederea consolidarii structurilor teritoriale și pentru promovarea tinerilor, a femeilor, a tuturor membrilor valoroși în prima linie a luptei pentru salvarea Țării din haosul în care au adus-o politicienii trădători”, au transmis Alexandru Raj Tunaru (AUR) și Ilie Neacșu (APP).

Alianța pentru Patrie este partidul pe care Codrin Ștefănescu îl construiește în jurul lui Liviu Dragnea. Din el mai face parte și este foarte activ Liviu Pop.

AUR a dat o dezmințire susținând că cei care au plecat au fost, de fapt, dați afară.

„Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este o forță

 De aceea, mulți se leagă de numele acestui partid pentru a-și face publicitate sau pur și simplu pentru a se băga în seamă. Facem referire la cele două știri publicate zilele acestea în presa locală:

1. AUR și APP și-au dat mâna

 În acest caz este vorba de persoane care s-au autosuspendat sau și-au dat demisia din partidul AUR, apoi au aderat la APP. Persoanele care au aderat acum la APP nu mai reprezintă AUR de ceva vreme. Alianța AUR cu APP nu există.

 2. Sediile partidelor PNL și PSD Constanța au fost „agresate” de către simpatizanți/membri AUR. Facem precizarea că AUR se delimitează de aceste persoane, aceștia neavând nici o legătura cu partidul AUR. Acțiunile acestora contravin codului de conduită al membrilor AUR

 Partidul nostru nu tolerează astfel de acțiuni, nu aceasta fiind calea prin care putem atrage atenția românilor. Ieșim în evidență doar prin acțiuni civilizate, atât ale membrilor cât și ale parlamentarilor AUR. Politica AUR este o politică de bun simț și răspundere. Aveți încredere în patidul AUR! Acesta rămâne fidel principiilor sale! Nu vă lăsați influențați de știrile false sau greșite cu bună știință!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te