Parlamentar AUR: condamnat pentru loviri si administrator de firmă de bodyguarzi

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.12.2020 - 12:03
Mihai Lasca (în dreapta) / FB

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat AUR a încălcat legea penală, fiind  condamnat, în primă instanță, pentru violenţă şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

SHARE

Mihai Lasca a devenit deputat de Bihor la alegerile de pe 6 decembrie.

El este angajat la o firmă de bodyguqarzi, eși este cercetat în două dosare penale.  

„Într-un dosar penal, viitorul deputat a fost condamnat luna trecută la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru lovirea unui bărbat care avea o relaţie cu fosta sa iubită. De asemenea, el a fost obligat şi să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Oradea sau Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, pe o perioadă de 120 de zile”, scrie ebihoreanul.ro

Într-un alt dosar este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat care clona carduri folosite la ATM în state Occidentale.

Cu acest trecut infracțional, în Declarația sa de avere, Lasca scrie că este administrator la Grande Guard Legion de unde a încasat suma de 1.500 de lei pe lună. Nu are bani în cont, datorii sau acase.

Pe cine apără Lasca

„Firma de securitate Grande Guard Legion a fost creata special cu scopul de a proteja integritatea valorilor si bunurilor beneficiarilor sai, prin solutii optime de securitate tehnica si umana. Serviciile de paza si protectie sunt oferite de catre personal profesionist, bine pregatit si devotat in satisfacerea tuturor cererilor partenerilor sai. Misiunea Grande Guard Legion este de a fi firma de paza si protectie cel mai bine pozitionata din punct de vedere al raportului calitate-pret al serviciilor de securitate prin strategii optime in vederea dezvoltarii unei relatii de parteneriat de lunga durata cu beneficiarii sai”, scrie pe site-ul firmei.

Compania a avut, anul trecut, un profit de 200 mii de lei.

Mai mulți parlamentari AUR sunt angajați sau au conexiuni cu firmele de bodyguarzi.

Ringo Dămureanu, ales deputat de Dolj, conduce sindicatul „Forța legii” care are peste 23.000 de membri. Dămureanu și-a făcut și puțină reclamă pe pagina sindicatului pe care îl conduce, anunțându-și candidatura.
Dămureanu apără, în principal, interesele agenților de pază. Detalii AICI.

La vârful Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), este familia formată din Claudiu-Richard Târziu și Adela-Ioana Grăjdeanu-Târziu.

Ioana-Adela Grăjdeanu-Târziu este, potrivit declarației de interese, asociată și administrator la Security Marshall SRL, o firmă de pază cu sediul în Ilfov și președinte al Asociației M.O.R.E. Este și șefă a Organizației de Femei a AUR și senator de Bacău. CDetalii AICI.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te