Până și părintele Francisc Doboș râde de Dan Barna: „Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi“

DE Mircea Marian | Actualizat: 15.06.2021 - 23:22
Foto: Facebook

Până și părintele Francisc Doboș râde de Dan Barna: el a ironizat declarația liderului USR care a spus, vorbind despre educația sexuală, că “trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“. “Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi", a scris Doboș.

SHARE

“Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, a scris Doboș pe Facebook.

El a atașat și un print screen al titlului știrii de pe Digi 24: “Barna, despre legea privind educația sexuală: Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“. 

Citește și: FOTO Priscilla Presley, fosta soție a „regelui rock-and-roll”-ului, la 76 de ani

„Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților. Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră. Este o lege medievală și este regretabil că am văzut - de la PSD nu ne mirăm, dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă”, a spus președintele USR într-o conferință de presă.

Francisc Doboș a fost purtătorul de cuvânt al Arhiepscopiei Romano-Catolice din București, până în aprilie 2020, funcție pe care o deținea din 2011. 

În mai 2017, primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a transmis marţi o scrisoare deschisă arhiepiscopului mitropolit de Bucureşti Ioan Robu, prin care îi cere înlocuirea lui Francisc Doboş din funcţia de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, acuzându-l de „conduită inadecvată poziţiei sale”, prin comunicate şi prin postările personale pe reţelele de socializare. Francisc Doboş a reacţionat atunci pe Facebook: „În Biserica Catolică avem o vorbă: moare un papă, se alege altul".

Citește și: Mașina Prințesei Diana, primită de la Prinţul Charles cu ocazia logodnei lor, scoasă la licitaţie

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.