Nicușor Dan, trolat din nou de fanii USR-PLUS, de data aceasta pentru că s-a fotografiat cu Orban

DE Mircea Marian | Actualizat: 17.11.2020 - 14:02
Orban și Nicușor Dan

Un nou val de atacuri împotriva lui Nicușor Dan a fost declanșat pe Facebook, la o postare a acestuia în care apare alături de premierul Ludovic Orban. Aceste atacuri vin după cele de ieri, când primarului Capitalei i se reproșa că nu l-a numit pe Vlad Voiculescu viceprimar.

SHARE

Mulți dintre fanii USR-PLUS care-l trolează acum pe Nicușor Dan reiau mesajele PSD și-i reproșează faptul că nu rezolvă problema apei calde și a căldurii. 

„Va rog eu mult de tot, ca cetatean care v-ar fi votat cu toata inima daca ar fi avut peste 18 ani, mai lasati-l deoparte pe zambiliciul acesta si ocupati-va mai mult de primarie, dati afara oameni, vrem sa va vedem făcând, nu defiland alaturi de Orban. Da, suntem in campanie electorala, dar noi inca ne sufocam in aerul asta, nu avem apa calda, pierdem timpul prin trafic etc. Stiti mai bine dvs. despre ce vorbesc. Indreptati-va mai mult catre aceste probleme de fond! Cred ca asa ati face chiar mai multa imagine si pentru PNL, cu toate ca nu despre asta ar trebui sa fie vorba...”, i-a scris Tudor Nicolae. Mesajul său a strâns 131 de like-uri. 

„Suntem în luna noiembrie și căldura în apartamentele blocurilor nu este iar apa calda din doua în doua zile. Mai lăsați politica și acordați atenție populației și oamenilor care așteaptă sa faceți ceva concret. Vizite protocolare și politice care ne sunt cunoscute. Depolitizati spitalele și numai numiți în funcții oameni politici. Sunteți bolnavi de politică asta. Deci, căldura d-le primar, apa calda. În iarna asta o primim sau așteptăm să vină vara?”, a comentat Marta Mihaliuc, care a colectat 257 de like-uri. 

„Lipseste omul care a demostrat ca vrea sa faca cel mai mult pentru sanatate...il vrem pe Vlad Voiculescu acolo unde trebuie sa fie. Increderea se castiga, dar se si pierde”, a scris Oana-Maria Pârjolea, mesaj pentru care a primit aproape 150 de like-uri.

Din cele peste 1.100 de mesaje la postarea lui Nicușor Dan, o foarte mare parte sunt critice. 

În postarea sa, primarul Capitalei scria: „Am fost azi, împreună cu premierul Ludovic Orban, la mai multe spitale bucureștene, pentru a verifica condițiile de siguranță și pentru a identifica noi locuri în secțiile de terapie intensivă.

Colaborăm cu Ministerul Sănătății în interesul pacienților, iar spitalele din subordinea Primăriei Capitalei vor primi fonduri suplimentare pentru a putea trata pacienții COVID-19, precum și pentru intervențiile necesare creșterii gradului de protecție anti-incendiu.
 
Sunt conștient de probleme și priorități, încercăm să acoperim cât de repede se poate restanțele din trecut.
De altfel, la începutul anului viitor mandatele managerilor spitalelor din subordinea PMB expiră și intenționăm să organizăm concursuri corecte și transparente pentru toate funcțiile de conducere.
 
Totodată, trebuie să fim recunoscători personalului medical, pentru efortul uriaș pe care îl face și să îl protejăm cât putem de mult, mai ales protejându-ne fiecare în fața acestei pandemii”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te