Mitingurile electorale, interzise în Alexandria

DE Alexandru Pop | 13.04.2019 - 10:21
Centrul orașului Alexandria. Foto Liber în Teleorman

Primarul Alexandriei a declarat că toate solicitările venite de la partide pentru organizarea unor manifestări în zona centrală a oraşului au fost respinse de către Consiliul Local având în vedere lucrările de refacere a pavajului şi derularea unor acţiuni premergătoare Paştelui.

SHARE

Victor Drăguşin a declarat, într-o precizare transmisă Agerpres, că PNL şi PSD au depus câte o nouă solicitare, de această dată pentru marş pe străzile municipiului, iar noile solicitări vor fi analizate luni de către o comisie formată din primar, secretar, şi trei ofiţeri din cadrul MAI.

Primarul municipiului Alexandria a punctat că acţiunea dedicată sărbătorilor pascale era prevăzută în calendarul manifestărilor cultural-educative aprobat în luna ianuarie şi se va concretiza în amplasarea unor elemente decorative luminoase specifice sărbătorilor de Paşte, a unor tonete de alimentaţie publică şi desfăşurarea a unor activităţi pentru copii.

Drăguşin a adăugat că un motiv în plus pentru care nu se pot desfăşura manifestări cu mii de participanţi în centrul municipiului Alexandria este şi derularea lucrărilor de refacere a pavajului deteriorat din zona platformei din faţa ANAF, de vizavi de Casa de Cultură, astfel că spaţiul rămas pentru organizarea unor manifestări tip miting nu ar permite prezenţa a mai mult de 3.000 de persoane, iar PNL a cerut aprobare pentru o manifestare cu 7.000 de participanţi, iar PSD pentru una cu 15.000 de participanţi.

„La platforma ANAF lucrările de refacere a pavajului (montare de pavele), în valoare de 365.000 lei, sunt începute. Pe platoul de la Casa de Cultură (vis-a-vis de platoul ANAF) sunt amplasate ansamble fixe şi luminoase specifice sărbătorilor pascale, tonete pentru alimentaţie publică, sunt organizate zilnic acţiuni specifice pentru copii. În plus, platoul de la Casa de Cultură are 2.378 mp şi nu intră acolo (fără amenajările de care am amintit) mai mult de 3.000 persoane, iar PNL a anunţat 7.000 participanţi şi PSD a anunţat 15.000 participanţi”, a afirmat Victor Drăguşin.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -