Marcel Ciolacu: Românii au arătat că este nevoie de o schimbare

DE Alex Darvari | 06.12.2020 - 21:32
caleaeuropeana.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după anunţarea rezultatelor exit poll-urilor, că prin votul de duminică românii au arătat "că este nevoie de o schimbare".

SHARE

"Mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură la adresa lor în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei, închiderea şcolilor a pieţelor, a bisericilor", a spus Ciolacu. El le-a transmis reprezentanţilor PSD din secţiile de votare "să numere fiecare vot corect, cinstit”.

 "Prin votul de astăzi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Le mulţumesc tuturor românilor care au avut încredere în noi şi au votat PSD. Mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură la adresa lor în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei, închiderea şcolilor a pieţelor, a bisericilor (...)", a afirmat Marcel Ciolacu.

El a adăugat că este nevoie de un guvern "care are soluţii".

 
"Este nevoie de un guvern capabil, care are soluţii, care ştie să rezolve adevăratele provocări ale românilor şi le mulţumesc în mod deosebit românilor care au mers la vot, pentru că şi-au învins teama în ceea ce priveşte viaţa lor, dar au înţeles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă. În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll-uri, chiar dacă ponderăm cu voturile venite din diaspora", a spus Ciolacu.

Liderul PSD a făcut un apel la reprezentanţii partidului din secţiile de votare "să numere fiecare vot corect, cinstit”, să nu părăsească secţiile înainte de încheierea proceselor verbale pentru ca PSD să nu "păţească ce a păţit la sectorul 1 în Bucureşti”.
 
La rândul său, medicul Alexandru Rafila, candidat pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, s-a arătat convins că rezultatele sondajelor care arătau că PSD va câştiga alegerile vor fi confirmate prin vot.
 
"PSD a câştigat aceste alegeri, rezultatul din sondaje cu siguranţă va fi confirmat la numărătoarea voturilor şi opinia mea este că această diferenţă se va consolida. Este un lucru extrem de important că am reuşit să convingem majoritatea cetăţenilor din România că PSD are soluţii, că PSD doreşte să facă o altă politică în România, politica responsabilităţii, a profesionalismului şi care nu are loc de festivism şi demagogie. Ceea ce vrem cât mai repede după încheierea numărătorii voturilor este ca această ţară să aibă un guvern stabil, care să poată să ofere soluţii situaţiei de criză majoră din domeniul sanitar, iar aceste soluţii pentru domeniul sanitar să ofere soluţii pentru redresarea economică şi pentru funcţionarea societăţii româneşti”, a afirmat Rafila, citat de news.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.