Lupta pentru șefia PNL Vaslui: Nelu Tătaru, acuzat că ar conduce în mod dictatorial

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.06.2021 - 14:43
Lupta pentru șefia PNL Vaslui: Nelu Tătaru, acuzat că ar conduce în mod dictatorial. / Foto: gazetadevaslui.ro

Consilierul judeţean Marius Arcăleanu (PNL), înscris în cursa pentru şefia Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, condusă de Nelu Tătaru, l-a acuzat pe pe liderul PNL Vaslui că nu comunică cu membrii organizaţiei și că ar conduce în mod dictatorial.

SHARE

"Scopul nostru trebuie să fie să câştigăm la nivel judeţean, în sfârşit, alegerile locale din anul 2024 şi acest lucru nu poate fi făcut sub conducerea unei persoane care îşi concentrează activitatea pe a vâna funcţii la Bucureşti, în loc să se îngrijească de problemele vasluienilor. Eu locuiesc şi lucrez în Vaslui, sunt consilier judeţean pentru Vaslui şi muncesc pentru PNL Vaslui.

Faptul că sunt conectat la toate evenimentele din teren şi comunic cu oamenii noştri mă califică să conduc spre reuşită Organizaţia Judeţeană PNL Vaslui. (...) Consider că încă patru ani sub conducerea unei persoane care ia decizii în mod autoritar şi care nu este prezentă cu adevărat în viaţa judeţului nu ar face decât să condamne PNL Vaslui la irelevanţă.

Citește și: Traficanții de țigări au trecut înot înapoi în Ucraina sub focurile de armă ale polițiștilor români

Pe scurt, ce îmi doresc să fac este să redau PNL Vaslui liberalilor adevăraţi şi să ofer o şansă reală organizaţiei PNL Vaslui de a conduce următoarea administraţie a judeţului", a afirmat Marius Arcăleanu.

Arcăleanu susține că a fost "sabotat" de Tătaru anul trecut

El a precizat că a fost "sabotat" în campania electorală de alegerile locale de anul trecut, când a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, chiar de preşedintele Nelu Tătaru. Arcăleanu a menţionat, totodată, că fostul ministru al Sănătăţii încearcă prin diverse metode să reducă din credibilitatea membrilor puternici, cu potenţial, ai organizaţiei pe care o conduce, pentru a nu risca să piardă controlul dictatorial pe care îl deţine asupra filialei.

"În campania pe care am desfăşurat-o anul trecut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pot spune, fără îndoială, că am avut un adversar mai mare în Nelu Tătaru decât în domnul Buzatu. Cu frica de a nu ajunge eu pe acea funcţie, acesta s-a concentrat exclusiv pe a-mi pune piedici în campanie. Îmi era dificil să dau de el, nu îmi răspundea la mesaje, nu semna contractele referitoare la promovarea electorală.

Citește și: Senatoarea Șoșoacă, fericită la recepția organizată de Ambasada Rusiei

Practic, Nelu Tătaru a făcut opusul a ceea ce ar trebui să facă un lider de organizaţie, iar rezultatul final a fost că ambiţia sa personală a împiedicat PNL Vaslui să dea preşedintele Consiliului Judeţean. Având în vedere distanţa foarte mică dintre mine şi domnul Buzatu, aş fi câştigat, cu siguranţă, cursa dacă nu aş fi fost sabotat", a mai spus liberalul.

Tătaru nu a comentat acuzațiile

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, pentru Agerpres, că nu doreşte să comenteze acuzaţiile care îi sunt aduse de colegul său de partid.

Alegerile pentru desemnarea preşedintelui Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui sunt programate pentru data de 2 iulie.

Marius Arcăleanu a candidat, duminică, pentru postul de preşedinte al Organizaţiei municipale a PNL Vaslui şi a pierdut cu 98 de voturi în faţa contracandidatului său, deputatul Tudor Polak, acesta având 112 voturi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te