Lucian Bode: „E nevoie de viziune, echipă, parteneriat. Modelul liberal de dezvoltare este un brand”

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.04.2024 - 17:53
Lucian Bode, secretarul general al PNL - Foto: INQUAM PHOTOS/Saul Pop

Lucian Bode: „E nevoie de viziune, echipă, parteneriat. Modelul liberal de dezvoltare este un brand”. Secretarul general al Partidului Național Liberal a subliniat, duminică, în Baia Mare, că PNL nu este un „vagon” în cadrul alianței cu PSD.

SHARE

Lucian Bode: „E nevoie de viziune, echipă, parteneriat. Modelul liberal de dezvoltare este un brand”. Secretarul general al Partidului Național Liberal a subliniat, duminică, în Baia Mare, că PNL nu este un „vagon” în cadrul alianței cu PSD și că partidul are obligația să trimită la Bruxelles o echipă care să respecte valorile UE și interesele României, pentru a-i ține departe pe extremiștii care bat la porțile Europei.

Lucian Bode: „E nevoie de viziune, echipă, parteneriat. Modelul liberal de dezvoltare este un brand”

Lucian Bode, secretar general al Partidului Național Liberal, a declarat, duminică, în Baia Mare, cu ocazia lansării candidaților partidului la alegerile locale, că „la Maramureș, echipa liberală a confirmat că poate să facă performanță în administrație”.

De asemenea, Bode a mai subliniat că este nevoie de viziune, de echipă, parteneriat local-central și expertiză pentru a produce schimbările dorite, iar modelul liberal de dezvoltare este un brand cu care partidul se mândrește.

„De județul Maramureș mă leagă multe amintiri si proiecte pe care le-am demarat alături de echipa liberală de aici.Fie că mă refer la Autostrada Nordului, sau la drumurile expres Baia Mare - Satu Mare  sau Baia Mare – Jibou – Dej, la investițiile în Aeroportul Internațional Baia-Mare care se află în plină expansiune, toate sunt rezultatul viziunii guvernărilor liberale succesive, din anul 2020 încoace.

Prin infrastructura de transport se ridică economic un județ, o regiune, o țară. Iar în regiunea de nord-vest lucrurile au început să prindă avânt odată cu guvernările liberale
 
Ceea ce vreau să subliniez este faptul că este nevoie de viziune, de echipă, parteneriat local-central și expertiză pentru a produce schimbările dorite. Administrațiile liberale au această putere dovedită în multe județe și asta le-a propulsat în topul administrațiilor performante ale României.

Aceste administrații de la Cluj, Bihor, Maramures, Sălaj, Alba, Sibiu, Suceava, Iași, Ilfov dau ora exactă în administrația publică din România. Sunt avangarda și așa va fi și după 9 iunie când lor li se vor alătura și alte județe care vor fi câștigate de liberali.

Modelul liberal de dezvoltare este un brand cu care ne mândrim și care va fi multiplicat în cât mai multe județe cu votul românilor”, a declarat Lucian Bode.

Cu fiecare ocazie când revin în mijlocul dumneavoastră, constat cu plăcere cât de dedicată este echipa liberală de la Maramureș și cât de determinată este să ducă proiectul liberal pentru Maramureș la nivel următor. Mobilizarea și organizarea de care dați dovadă sunt reprezentative pentru o echipă liberală de succes.

Acum 4 ani ați pornit pe un drum al dezvoltării și al investițiilor ce a scos județul din conul de umbră în care intrase și care l-a readus în galeria administrațiilor liberale performante din Ardeal.

La Maramureș, echipa liberală a confirmat că poate să facă performanță în administrație, că liberalii se țin de cuvânt și că așteptările maramureșenilor nu au fost înșelate.

Ați reușit ceva cu care nu multe administrații din România se pot lăuda, prin atragerea a peste 600 de milioane de euro în județ în contracte de finanțare și dezvoltarea unui portofoliu de proiecte de peste 2 miliarde de euro.

Sunt proiecte majore care se văd și care au avut un impact imediat și benefic asupra cetățenilor”, a adăugat fruntașul liberal.

Acesta a mai subliniat că PNL are o alianță cu PSD, dar că nu se află în postura de vagon, „nici măcar în primul vagon după locomotivă”. 

„Intrăm în această campanie electorală cu multă speranță. Maramureșul poate deveni mai liberal decât este acum. Am dovedit că putem face lucrurile în alt mod. Avem toate atuurile să fim victorioși atât la primărie, cât la președinția Consiliului Județean și să câștigăm majoritatea primăriilor și consiliilor locale din județ.

Viziunea noastră de dezvoltare este una axată pe investiții, pe administrație responsabilă și pe măsuri care să ușureze viața întregii comunități. 

Însă pe 9 iunie misiunea noastră electorală este ceva mai complexă. Sunt adeptul lucrurilor spuse direct și asta o să fac și acum.

Avem o alianță cu PSD, însă PNL nu este în postura de vagon. Nici măcar în primul vagon după locomotivă. Am construit această alianță cu PSD, astfel încât la alegerile europarlamentare din 9 iunie să îi ținem departe pe extremiștii care bat la porțile Europei și care vor să distrugă proiectul european”, a punctat Bode.

Lucian Bode a mai arătat că PNL are obligația să trimită la Bruxelles o echipă care să respecte valorile UE și interesele României, pentru a-i ține departe pe extremiștii care bat la porțile Europei

„Avem obligația să trimitem la Bruxelles o echipa care să respecte valorile UE și să apere interesele României, să nu ne trezim că trimitem acolo oameni cu misiune primită în plic de la Kremlin, care „plimbă ursul prin România”.

Nu am niciun dubiu că la Maramureș cetățenii vor alege rațional și vor alege performanța dată de administrațiile liberale.

Știu ce puteți, vă cunosc, știu că sunteți oameni serioși și contez pe un scor politic cât mai mare din partea dumneavoastră. 

Mult succes Ionel Bogdan, mult succes Gabriel Ștețco și întregii echipe liberale de la Maramureș!”, a concluzionat Lucian Bode.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te