Liviu Dragnea, de profesie victimă. 10 momente când liderul PSD a inventat dușmani

DE Petre Bădică | Actualizat: 03.07.2018 - 20:31
Foto: Alexandru Busca

Omul cel mai puternic din România, care controlează aproape toate instituțiile, plânge ca un pisic ori de cât ori are ocazia și oricui se nimerește.

SHARE

Deși, Senatul și Camera Deputaților au mutilat Codul penal exact pentru ca Liviu Dragnea să scape de pușcărie, acesta continua să joace partitura penibilă pe care o știe cel mai bine. Aceea de victimă. 

Imediat ce Parlamentul a dezincrimnat abuzul în serviciu, astfel încât fapta pentru care a fost condamnta la 3 ani și jumătate să nu mai fie incriminată, Dragnea le-a declarant jurnaliștilor: „credeți că ăștia mă lasă să scap?” 

Dragnea a devenit victima perfectă în România.

Victima PNL-DNA „Nu e prima dată când îmi cere demisia. Are această plăcere. Așa se lucrează. Lucrează foarte bine coordonat. Se pare că e o colaborare bună cu noua alianță politică PNL – DNA, pe care am văzut-o la șueta politică de acum zâteva zile”, a precizat Dragnea în noiembrie 2017.  

Victima lui Iohannis. „Iohannis candidează. Dacă cu asta răspunde, înseamnă că sunt foarte slabi. Știu că sunt în continuare foarte speriați și agitați, dar vă spun încă o dată că nu cedez”, a spus în iunie 2018.

Victimă politică. „Decizia mea este foarte fermă. Rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, şi le voi duce.. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonţi, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea, nici alţii.”, a avertizat Liviu Dragnea.imediat ce a primit condamnarea de 3 ani jumătate de pușcărie.

Victima statului paralel. „Statul paralel va fi zdrobit. Miilor de români care stau în puşcărie pe un articol neconstituţional, alţii sunt târâţi pe la DNA şi prin tribunale pe acelaşi articol sovietic, le cer iertare că s-a lungit atât de mult modificarea Codului penal”.

Victima lui Soros. „Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. (...) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”.

Victima DNAEste o înșiruire de minciuni, de articole din presă apărute în ultimii 12 ani printr-o campanie susținută. Mare parte din lucrurile scrise acolo au fost cercetate. Și au fost date NUP-uri și au fost puse din nou în acest mix și au fost reluate. Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am văzut numele acolo. (...) Nu are cum să aibă nicio legătură cu mine nicio anchetă, pentru că nu am bani în Brazilia și nu am făcut acolo nicio afacere”, a afirmat președintele PSD după ce au apărut informații că își ascunde averea în Brazilia.

Victima sistemului. PSD luptă astăzi şi cu adversari nepolitici implicaţi ilegal în lupta pentru putere. Dar ceea ce ştim cu toţii este că PSD-ul nu va da înapoi. Când vrei să smulgi societatea din stagnare, trebuie să îţi asumi un anumit tip de acţiune şi să o duci până la capăt, indiferent de piedici şi de adversari. (...) Cu siguranţă ştiţi, vedeţi că mulţi nu vor schimbarea. Vor încerca să ne oprească. Sistemul însuşi, despre care se tot vorbeşte şi de care se vorbeşte generic, manifestă totdeauna, oriunde, o rezistenţă la schimbare. Sunt unii care se simt ameninţaţi de aceste schimbări (...) şi vor încerca să te lovească, să ne lovească. Sunt mulţi care au de pierdut în urma schimbărilor pe care am început să le facem, dar cei mai mulţi, zdrobitor de mulţi au de câştigat – a zis Dragnea în noiembrie 2017.

Victima SRI. „E bine sa nu mai fie implicat (SRI) în nimic altceva decât în ce prevăd atribuțiile legale și constituționale. Sunt implicați în dezbaterea publică pentru că vin informații despre implicarea efectivă în alte acțiuni care nu au legătură cu activitatea lor", a spus Liviu Dragnea pe 25 iunie.

Victima forțelor oculte. „Ne batem cu nişte forţe mari, şi dinăuntru şi din afară. Nu sunt poveşti. În afară de conversaţiile pe Facebook, pe care e bine să le aveţi, mai citiţi şi alte articole interesante, ştiri interesante despre ce se întâmplă în lume, despre cum sunt implicaţi unii miliardari în unele ţări şi câte miliarde cheltuie, ce fac în America, ce-au făcut şi la noi, ce-au făcut şi în alte ţări şi să încercaţi să înţelegeţi că numai cunoaşterea vă va ajuta să fiţi puternici în acest război în care suntem împreună - suntem o echipă", a afirmat Dragnea, la Şcoala Politică de Vară a TSD

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te