Liderii PNL, atacuri în serie la Vlad Voiculescu

DE Mircea Marian | Actualizat: 11.01.2021 - 11:49
INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Trei lideri PNL, Emil Boc, Violeta Vijulie (șefa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici) și europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreșdinte al PNL, l-au criticat sau i-au dat sfaturi ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, membru al USRPLUS.

SHARE

Primul atac a venit de la primarul Clujului, Emil Boc, care i-a reproșat public că nu s-a consultat cu administrațiile locale când a decis ca acestea să finanțeze centrele de vaccinare anti-covid. 

„Adică, dacă totuşi avem o dimensiune şi o viziune europeană, orice ministru ar trebui să ştie din Guvernul României că nu poţi să stabileşti sarcini fără să dai bani. Sarcini suplimentare se dau, dacă ai alocată resursă suplimentară. Asta nici măcar nu într-un proiect de OUG, nici într-un extemporal la dirigenţie la clasele I-IV nu se face, darămite la nivelul unei ţări europene!”, a spus Boc, la Digi 24. 

După criticile sale, au urmat cele dinspre Violeta Vijulie. “În timp ce Emil Boc vorbeşte profesionist şi aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în râs şi îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru”, a scris pe pagina sa de Facebook Violeta Vijulie

“Au fost argumentele unui om raţional şi profesioniat împotriva unui om superficial şi ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele şi prietenii!“, a mai scris Vijulie.

Luni dimineața, a fost rândul lui Rareș Bogdan să îi dea sfaturi lui Voiculescu, după incidentul de la spitalul din Corabia.

“Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești... fiind înlocuiți peste noapte... tot în mandatul tău, dragă Vlad.

Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi. Au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene...
 
(Încă) cu încredere că nu chiar toți politicienii sunt la fel,
Rareș
 
P.S. Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează“, a scris europarlamentarul PNL, pe Facebook. 
 
În această dimineața, Voiculescu a anunțat că medicul și asistenta de gardă de la spitalul din Corabia au fost amendați cu 6.000 de lei, respectiv 3.000 de lei. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te