Liberalii ieşeni susţin că „apropierea” primarului Chirica de PNL este profund jignitoare

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 07.10.2019 - 14:20
Primarul orașului Iași, Mihai Chirica/Foto: Bursa

Biroul Politic Local al PNL Iaşi a adoptat o rezoluţie în care arată că declaraţiile primarului Mihai Chirica privind susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale nu schimbă cu nimic poziţia PNL referitoare la corupţia şi incompetenţa care caracterizează administraţia

SHARE

“Dezavuăm ştirile false lansate de către primarul Iaşiului privind apropierea sa de PNL Iaşi şi considerăm profund jignitoare o asemenea ipoteză. Rămânem consecvenţi proiectului de schimbare din fruntea primăriei Iaşi a lui Mihai Chirica şi a tuturor celor care, timp de 30 de ani, alături de el, au căpuşat bugetul oraşului şi au construit o reţea de corupţie care ţine oraşul în stagnare“, se arată în rezoluţia PNL Iaşi, potrivit News.ro

Liderul filialei ieşene a PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, susţine că rezoluţia liberalilor a fost adoptată cu largă majoritate. El consideră că primarul Mihai Chirica “repune periodic pe tapet subiectul venirii sale în PNL, prin intermediul oamenilor săi de încredere, fiind şi o încercare de a slăbi partidul“.

Surse din filiala ieşeană a PNL au declarat că primarul Mihai Chirica a vrut să aibă o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis, vineri seară la Iaşi, aşteptându-l pe şeful statului în holul hotelului în care urma să se cazeze.

“Chirica a venit cu flori şi cu fotograful după el la hotel, stând cam o oră pe hol. A încercat să smulgă o poză cu preşedintele şi să discute cu el. N-a fost nici o întâlnire programată, aşa cum primarul şi-ar fi dorit. Preşedintele a intrat în hotel, s-au salutat şi au schimbat două vorbe, iar primarul a înmânat florile. E halucinant, toţi liderii PNL au văzut, pentru că au servit masa acolo la hotel“, au precizat surse din partid.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a anunţat la sfîrşitul lunii septembrie că îl susţine pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale, precizând că dacă i se va cere sprijinul, va participa în campania electorală a candidatului PNL la preşedinţie. Edilul a motivat că şeful statului n-a evitat Iaşiul şi că de fiecare dată când a venit în oraş nu a făcut-o doar pentru voturi.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -