În timp ce rușii amenință Europa, fondatoarea AUR Cluj înființează partidul care ne scoate din UE

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.04.2022 - 16:10
În timp ce rușii amenință Europa, fondatoarea AUR Cluj (FOTO) înființează partidul care ne scoate din UE / FB

George Simion a făcut deja răul. A adus în lumina reflectoarelor personaje care propagă teorii ale conspirației, fake-news și vor să înființeze partide care să scoată România din UE.

SHARE

Citește și: VIDEO Papa, la slujba de Înviere: Și în cea mai întunecată noapte steaua dimineţii strălucește

Presa locală a scris astăzi despre excluderea Nicoletei Lup din „haita” AUR de la Cluj. Nicoleta Lup a înființat și a condus filiala clujeană a Partidului „Alianța pentru Unirea Românilor”, fiind, așadar, politicianul „alfa” din AUR Cluj și nu numai. Asta scria ziaruldecluj la data de 31 martie 2022.

„Intenționez să fac politică pe viitor, doar pentru că am adunat în jurul meu foarte mulți patrioți care au crezut în cauza națională și e păcat să ne risipim. Am alături de mine un coleg care studiază și e pasionat de științele politice, e naționalist și împreună cu care vom face un nou partid. Știu că ne așteaptă după colț acum Simion să ne oprească sau să tergiverseze lucrurile, însă consider că așa cum am lucrat în AUR pentru o gloată de parlamentari incompetenți aleși pe criteriul bani, așa pot lucra pentru români direct”, spunea Nicoleta Lup.

Și așa s-a născut ideea de a pune bazele partidului RoExist. „Platforma” partidului vorbește de patrioții care își iubesc țara, multinaționalele care ne sapă la temelie și ne invită să ieșim în UE. Unde, am spune noi, ne așteaptă Putin cu armele deschise.

Citește și: FOTO Soluție magică: Cum pot deveni automobilele clasice la fel de „verzi” ca mașinile electrice noi

„Am început procedura înființării Partidului ROEXIT.
România este o țară bogată, cu potențial imens. Suntem jefuiți de politicieni corupți,
Vă așteptăm să veniți alături de noi în această mișcare prin care vrem ieșirea României din Uniunea Europeană (ROEXIT). Deciziile pentru România e cazul să fie luate de români, nu de birocrații de la Bruxelles. Viitorul României noi îl decidem!
Ne dorim să promovăm capitalul românesc și să luptăm împotriva lăcomiei multinaționalelor care urmăresc doar profit, pe care îl scot din țară.
Ne dorim ca România să reînceapă urgent producția și exporturile.
Ne dorim redeschiderea școlilor de meserii prin care să pregătim forța de muncă a secolului al XXI-lea.
Ne dorim să avem o agricultură unde fermierul român este ajutat de stat să se poată dezvolta și hrăni poporul sănătos, prin sisteme moderne de irigații, utilaje, subvenții etc.
Ne dorim exploatarea resurselor naturale ale României pentru români, prin care ne putem asigura independența energetică și economic”, scrie inițiatoarea proiectului de ieșire din UE.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te