Gușă, candidat AUR la primăria București. Înalță ode lui Putin. Zice că dușmanii au vrut să-l omoare

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.04.2024 - 11:56
Gușă, candidat AUR la primăria București. Înalță ode lui Putin. Zice că dușmanii au vrut să-l omoare - Foto: FB / Colaj

Gusă candidat AUR la primăria București. Îi înalță ode lui Putin despre care zice că e cel mia mare om al planetei. El pretinde că cineva a vrut să îl ucidă „umblându-i” la mașină

SHARE

Cozmin Gușă a anunțat, în urmă cu mai multe zile, că George Simion i-a propus să candideze la primăria București. 

Gușă susține invazia lui Putin în Ucraina, și lansează teorii ale conspirației imposibil de dovedit. Gușă a anunțat că a acceptat să candideze la primăria București, potrivit Realitatea TV.

„Am stat de vorba cu George Simion, a reiterat propunerea privind candidatura mea cu sprijinul AUR și concluzia a fost pozitivă, am acceptat să candidez la Primăria Generală. (...) Un alt motiv pentru care am acceptat a fost acela ca, prin candidatura mea, fie că voi câștiga, fie că nu, să-l impunem pe George Simion drept candidat la președinție", a afirmat Cozmin Gușă, în direct la Realitatea Plus.

Gușă a susținut că cineva i-a umblat la mașină și a vrut să îl moare.

El a povestit că pe drumul Constanța-București, motorul mașinii sale s-a oprit brusc, volanul s-a blocat, iar autoturismul nu mai răspundea la comenzi. 

„Așa puteți să pricepeți cum e România anului 2024. Eu nu sunt în nicio grupare mafiotă ca vreo altă grupare mafiotă să se răzbune pe mine. Nu am niciun proces pe rol, n-am deranjat pe nimeni, nu am fost inculpat sau suspect niciodată în viață.

Eu nu am lupte pe care să le duc, în afară de lupta asta publică iscată cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Sunt două variante: sau Vizer s-a reapucat de prostii, sau posibila mea candidatură la primăria București generează atâta emoție. Știm că generează emoție, pentru că am văzut deja asta. Am văzut că alții nu suflă o vorbă, de parcă nici n-am exista în România, nici eu, nici AUR-ul”, zice Gușă AICI

Alte teorii ale conspirației lansate de Gușă sunt acelea că guvernmul și premierul Ciolacu au blocat conturile de FB, Youtube sau Tik Tok ale Gold FM.

Ode înălțate lui Putin

Gușă crede că Putin este cel mai mare om de pe planetă și i-a adus imnuri de slavă atunci când dictatorul a câștigat un nou mandat de președinte.

Citește și: George Simion schimbă candidatul AUR la București. Newsweek a scris că e omul primarului PSD Băluță

„Votul va ține trei zile și e previzibil ca țarul de la Kremlin să câștige cu un scor cel puțin similar și să fie reînscăunat pentru a domni asupra unui popor mulțumit, poporul rus, ce și-a recâștigat demnitatea și are chiar perspective certe de prosperitate pe fondul creșterii economice obținute de Rusia în ultimii doi ani de zile, în ciuda sancțiunilor occidentale, scrie Gușă AICI

Citește și: EXCLUSIV George Simion a trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, dați de un coleg din AUR. Ce făcea pentru ei

În același text, Gușă spune că România vrea teritorii din Ucraina.

„Referitor la vecinii ucraineni, ce s-au înnămolit și cu situația de pe front, dar mai ales cu luptele politice interne fratricide, e previzibil ca Putin să calce pedala unei noi ofensive militare în următoarele săptămâni, ce să forțeze un deznodământ al unor negocieri de pace în favoarea Rusiei, unde, atenție, se va pune pe tapet inclusiv împărțirea unor părți importante din Ucraina către țările ce au pretenții teritoriale, cum ar fi Polonia, Ungaria, România, iar forța SUA de a se opune va fi neglijabilă, în condițiile marasmului intern generat de lupta pentru prezidențialele din noiembrie”, spuen Gușă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te