FOTO Pavelescu i-a dat lui Dragnea „Medalia Iuliu Maniu”. Merg împreună la alegerile din 2024

DE Alex Darvari | 15.05.2022 - 18:50
FOTO Pavelescu i-a dat lui Dragnea „Medalia Iuliu Maniu”. Merg împreună la alegerile din 2024 / PNȚCD

O alianță politică între PNȚCD și APP este vitală pentru România, răspunzând dezideratului celei mai mari părți a poporului român, în perspectiva alegerilor generale din 2024, de a constitui o platformă formată din partidele suveraniste autentice.

SHARE

Acesta este mesajul halucinanrt semnat de Aurelian Pavelescu și Liviu Dragnea. Într-un comunicat al PSD, Dragnea și Pavelescu apar îmbrățișați și gata să se „ia” pentru o alianță politică contra naturii.

Comunicatul integral al PNȚCD:

 

Liviu Dragnea, însoțit de Președinta Organizației de Tineret APP sector 2, Ana-Maria Ioniță, a onorat invitația Biroului de Conducere al PNȚCD reunit sâmbătă la sediul central. Subiectul discuțiilor a fost crearea în România a unui „pol politic suveranist”, în perspectiva alegerilor din 2024.

Alături de președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu, Liviu Dragnea a dialogat cu membrii BNC al PNȚCD despre necesitatea creării în România a unei alianțe naționale suveraniste, obiectul dezbaterii fiind situația internă și externă.

În accepțiunea lui Liviu Dragnea, PNL și PSD și-au dat mâna într-o „Alianța a trădării naționale”, iar bătălia electorală din 2024 nu va mai fi între stânga și dreapta, ci intre suveranism și globalism, între dragoste de țară și vânzare de țară.

Președintele PNȚCD. Aurelian Pavelescu, a subliniat că este nevoie de o forță politică care să militeze pentru o „Europă a Națiunilor Suverane”, alături de celelalte forțe europene suveraniste.

Citește și: VIDEO Momentul când o dronă ucraineană anihiliează un soldat rus ce trage cu un lansator de rachete

Actualele instituții ale UE, prin încălcarea tratatelor constitutive, doresc confiscarea suveranității statelor membre, cele mai grave acțiuni fiind de nerecunoaștere a Constituțiilor votate de popoarele europene. 

Programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea in 2016,construit pe conceptul “Patriotismului economic”, pentru interesele românilor, a făcut ca Romania să înregistreze cea mai mare creștere economică din istoria postdecembristă, creștere de care s-au bucurat milioane de români, medici, profesori, agricultori, tineri, oameni de adaceri,pensionari, fiind demonstrat potențialul uriaș de dezvoltare a României.

Din aceste considerente, Biroul Național de Conducere ia înmânat lui Liviu Dragnea „Medalia Omagială Iuliu Maniu”. Medalia este gravată cu chipul fonda PNȚCD Iuliu Maniu, iar pe verso conține României Mari și cele patru principii ale partidului: „Democrație desăvârșită, morală creștină, patriotism luminat și dreptate socială”.

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu membrii biroului de conducere al PNȚCD vine pe fondul unor discuții avansate, duse de mai mult timp între PNȚCD și APP, obiectivul fiind încheierea unei alianțe politice pentru alegerile din 2024”, se arată în comuinicatul PNȚCD.

Citește și: Geoană: Federaţia Rusă stagnează în ofensiva sa în sudul şi în estul Ucrainei

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te