Florin Spătaru, propunerea PSD la Economie, este HR & Legal la Șantierul Naval Damen Galați

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.11.2021 - 20:49
Florin Spătaru, propunerea PSD la Economie, este HR & Legal la Șantierul Naval Damen Galați. / Foto: observatornews.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat că Florin Spătaru este propunerea PSD pentru Ministerul Economiei.

SHARE

"Am să fac două anunţuri. Prima decizie care s-a luat astăzi de către colegii din Consiliul Politic Naţional, luând act de decizia domnului Marius Humelnicu de a se retrage de la Ministerul Economiei, au votat ca propunerea pentru Ministerul Economiei să fie domnul Florin Spătaru, un director de la Damen Mangalia, cu un CV impresionant. Este absolvent a două facultăţi, doctor în economie şi, de asemenea, are cursuri la Şcoala de Afaceri din Londra, foarte implicat şi care credem că va avea activitate foarte bună la Ministerul Economiei. Al doilea anunţ este cel referitor la stabilirea numelui vicepremierului din partea PSD, acesta va fi Sorin Grindeanu, care va ocupa şi funcţia de ministru al Transporturilor", a afirmat Radu Oprea, într-o conferinţă de presă la PSD.

Citește și: Penalul pe mâna căruia PSD dă secretariatul general, poziție cheie în Guvern

El a adăugat că încă nu s-a luat o decizie cu privire la persoana care va ocupa funcţia de secretar general al Guvernului.

Întrebat dacă Marius Humelnicu s-a retras din viitorul guvern pentru că ar avea o problemă de CV, Oprea a răspuns: "Marius Humelnicu este senator, este preşedintele unei comisii importante din Senat. Din motive personale a luat această decizie. Cred că este un semn de maturitate din partea domniei sale şi a făcut acest gest. Este decizia domniei sale, din motive personale".

Citește și: Florin Cîțu, declarație surprinzătoare: La negocierile cu PSD, m-am dat la o parte, am predat șefia

Cine este Florin Spătaru, propunerea PSD la Economie

Conform CV-ului său, Florin Spătaru a absolvit Facultatea de Mecanica / Nave – Universitatea din Galati și Contabilitate si informatica de gestiune - Universitatea “Dunarea de Jos” Galati. Are Master in Inginerie si arhitectura Navala - Universitatea “Dunarea de Jos” Galati, doctorat în Contabilitate - Academia de Studii Economice Bucuresti și este absolvent al unui curs specializat pe HR al London Business School.

Florin Spătaru a început să lucreze ca inginer la Șantierul Naval Damen Galați în 1995, iar de 12 ani coordonează Departamentele HR & Legal, HSE, Administrativ ale Damen Galați.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.