Firea, despre PNL - USR-PLUS: "S-a unit 'dreapta'!! Wooooowww!!! Bulversant! Teribil! Eclatant!”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 02.08.2020 - 09:22

Primarul general pesedist al Bucureștiului, Gabriela Firea, a reacționat pe Facebook după anunțul privind candidații comuni ai PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, afirmând că are o reacţie de "dezgust" faţă de "manipularea" pe care o practică partidele de dreapta.

SHARE

"S-a unit 'dreapta'!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!
Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam 'dreapta' unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie? Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacţiei pentru fraţii Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firme căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primării şi consilii judeţene! Ce reactie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!", a scris Firea, pe pagina sa de facebook.

Ea adaugă că este o temă "falsă" şi "ridicolă" că "dreapta" e bună şi de stânga nu e nevoie.

"Spun de 4 ani şi repet : dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea clădirilor cu bulina, construirea de pasaje şi poduri sunt probleme pur şi simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate! Pentru care e nevoie de oameni implicaţi, muncitori, bătăioşi, cu dorinţa de a răsturna munţii pentru oameni. Aţi văzut vreunul cu aceste semnalmente în poza de 'dreapta unită'? Cea care a închis spitale, a amputat pensii şi salarii acum câţiva ani şi a gestionat dezastruos pandemia anul acesta? Nu doar eu n-am văzut! Sunt din ce în ce mai mulţi care nu mai rezonează la parodia cu 'dreapta unită'!", a mai scris Gabriela Firea în mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Liderii PNL, USR şi PLUS au anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă în Piaţa Universităţii, că vor susţine candidaţi comuni la alegerilor locale la primăriile de sector ale Capitalei şi la primăria generală, premierul Ludovic Orban afirmând că "dreapta modernă pro europeană s-a unit într-un proiect comun pentru Bucureşti".

Conducerea PNL a validat, sâmbătă, colaborarea cu USR PLUS şi candidaţii pentru Primăriile sectoarelor Capitalei şi a decis susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria generală.

Astfel, USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 si 4, iar PNL - 3, 5 si 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 - Radu Mihai (USR), Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te