Filiași: ex-primarul Costeluș Marin (PSD) vrea să-i dea primăria tatălui său. Îi susține Șoșoacă

DE Valentin Mirică | Actualizat: 16.06.2021 - 11:58

La Filiași, ex-primarul Costeluș Marin, care și-a pierdut funcția întrucât a fost declarat incompatibil, vrea să-i transfere primăria tatălui său, Gheorghe Marin. Ambii sunt de la PSD, dar în campanie s-a implicat Diana Șoșoacă, care a venit la Fliași ca să-i susțină.

SHARE

În septembrie 2020, Costeluș Marin a câștigat alegerile din Fliași cu sprijinul a 90% din locuitori. El a pierdut însă un proces cu ANI, care a arătat că se afla în incompatibilitate între 2012 și 2013, când era și viceprimar, și mebru în CA-ul unui liceu local. 

Ex-primarul Costeluș Marin a arătat că, într-o primă variantă, a vrut să lase primăria pe mâna soției, dar și-ar fi neglijat familia. Așa că l-a propus pe tatăl său. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Coordonatorul tehnic al PNRR a plecat în concediu, în ciuda interdicției puse de premier

“Asta ar fi însemnat să ajungem în situația în care să ne neglijăm familia... și atunci am decis să nu apară soția mea sub nicio formă, pentru a putea să ne ocupăm și de familie și colegii, la propunerea domnului viceprimar, au votat în unanimitate pentru tatăl meu ca și candidat pentru primăria orașului Filiași“, a spus Marin Junior la Digi 24. 

De altfel, tatăl său este deja viceprimar și-i ține locul, până la alegeri. 

„Eram în trecere prin Filiași, unde am petrecut un eveniment de familie și, cunoscând injustețea la care a fost supus fostul primar, Costelus Gheorghe (amic de-al meu, dealtfel) am hotărât să îl ajut să o depășească aducând în locul sau la primărie pe dl Marin Gheorghe, însuși tatăl lui Costelus.

În această acțiune a mea nu am ținut cont de o culoare politică anume, ci am încercat să repar această injustețe, lucru normal având în vedere că la bază sunt un om al justiției.

CITEȘTE ȘI: Oana Roman, marcată de copilărie: Tata (Petre Roman) mă bătea cu cureaua, mă închidea în debara

Din punct de vedere politic – dacă i se pare cuiva a fi un gest deplasat (…) – vă aduc aminte că lucrez la înființarea unui nou partid și de aceea am nevoie de aliați mulți, harnici și puternici în toate regiunile tariii, și, așa cum o parte dintre ei nu au făcut niciodată politică, alții se află, poate, înrolați (astăzi) în alte partide. Oricum, înainte de toate, ceea ce am făcut duminică, a fost un simplu gest prietenesc”, a declarat senatoarea Șoșoacă, pentru G4Media. 

Duminică, a fost în campanie la Filiași însuși președintele PSD, Marcel Ciolacu, însoțit de Olguța Vasilescu. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.