După Roșca Stănescu, Curea, Diaconu și Tușa, și Gabriela Firea a semnat pentru demiterea lui Armand

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 12.08.2021 - 00:10
Gabriela Firea / Foto: fanatik.ro

Firea a anunțat că a semnat pentru declanşarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

SHARE

Anunțul Gabrielei Firea vine la doar o zi după ce Alexandru Petrescu, fost ministru PSD al Comunicațiilor și vicepreședinte al PSD Sector 1 s-a lăudat pe Facebook cu o serie de „personalități” care au semnat pentru demiterea lui Armand, precum fostul pușcăriaș Sorin Roșca Stănescu, actorul Mircea Diaconu, deputata PSD Diana Tușa sau Mirel Curea, reactorul-șef adjunct al Evenimentului Zilei.

Citește și Roșca Stănescu, Curea, Diaconu și Tușa: „personalitățile“ cu care PSD se laudă că o demite pe Armand

„Viaţa oamenilor din Bucureşti se trăieşte azi, aici, nu putem amâna la nesfârşit acţiunile concrete”

"Am tot aşteptat un anunţ oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la Sectorul 1, dar acesta se amână, se tot amână... viaţa oamenilor din Bucureşti se trăieşte azi, aici, nu putem amâna la nesfârşit acţiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la Sectorul 1! Aşa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul faţă de cetăţeni! Felul în care arată acum Sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanţare pentru spitale, dezinteresul pentru şcoli, mizeria, mirosurile pestilenţiale, gropile, şobolanii, ţânţarii, parcurile abandonate, problemele cu apa caldă la centrala administrată de Primăria Sectorului 1", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Deputatul PSD Ghiță „Luptătorul“, amicul familiei Firea: Macron este un dictator, Armand, o hoață

Ea îi invită pe cetăţenii Sectorului 1 să semneze "în număr cât mai mare" pentru demiterea primarului "incompetent şi cocoţat în funcţie prin furt".

"Un om ajuns primar prin fraudă care, în plus, îşi bate zilnic joc de bucureşteni, inventând diverse poveşti şi războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetăţenii Sectorului 1! Cu viaţa lor, a cărei calitate a scăzut!! Restul e propagandă! De peste 20 de ani am buletin de Bucureşti - Sectorul 1. Ce se întâmplă acum este fără precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituţii publice, obiective turistice - Sectorul 1-, este în paragină", susţine Firea.

Ciolacu s-a lăudat cu peste 15.000 de semnături

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, declara pe 8 august că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

"Noi am pornit să strângem semnături, până acum am anunţat că vom susţine orice iniţiativă cetăţenească. Sunt peste 15.000 de semnături strânse. Ne trebuie 52.000 sau 53.000 de semnături. Noi nu ne-am implicat direct, am lăsat membrii de partid şi simpatizanţii să se implice. Fac un apel către bucureşteni, democratic, fără semnăturile lor nu se pot declanşa alte alegeri. Aşteptăm o decizie a magistraţilor, să mergem în instanţă să anulăm alegerile care au la bază o fraudă. (...) Dacă nu se încheie ancheta, o să mergem în zona cu referendumul şi o să ne implicăm direct, absolut tot partidul, o să stau de vorbă cu Gabriela Firea şi o să ne facem un plan clar pe care o să îl prezentăm la sfârşitul lunii colegilor din CPN (Consiliul Politic Naţional - n.r.) şi în acel moment veţi vedea toată armata PSD, dacă e nevoie din toată ţara, ne vom mobiliza ca să facem referendum", a spus Ciolacu, potrivit Agerpres. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te