Dîncu spune cum a ajuns în același restaurant cu Florian Coldea și liderul AUR Claudiu Târziu

DE Alex Darvari | 28.05.2023 - 19:29
Dîncu spune cum a ajuns în același restaurant cu Florian Coldea - Foto: gandul.info

Vasile Dîncu, fostul general SRI Florian Coldea, deputatul PSD Radu Popa şi senatorul AUR Claudiu Târziu au fost văzuți la același restaurant sâmbătă seara. Parlamentarul PSD a explicat de ce a fost văzut în această formulă.

SHARE

Vasile Dîncu, fostul general SRI Florian Coldea, deputatul PSD Radu Popa şi senatorul AUR Claudiu Târziu au fost fotografiați împreună, dar Vasile Dâncu zice că a fost o simplă întâmplare.

Dîncu spune cum a ajuns în același restaurant cu Florian Coldea și liderul AUR Claudiu Târziu

 Fostul ministru al Apărării a lăsat să se înţeleagă că a fost o întâmplare că şi acele persoane se aflau la restaurantul respectiv. Dîncu mai precizează că finii săi s-au gândit să îl scoată în oraş, după ce mersese sâmbătă dimineaţa la Bookfest şi „au fost chemate nişte persoane să ne facă fotografii”. La rândul său, Radu Popa a explicat că a fost o coincidenţă faptul că erau şi ceilalţi acolo, el ieşişe cu soţia şi naşul său Vasile Dîncu.

„Ieri, zi de week-end, mi-am dat seama că vine campania electorală. Era o zi care nu anunţa nimic, dar a fost o zi plină. De dimineaţă, am fost la Bookfest, dar nu m-a fotografiat nimeni. Nici nu a venit cineva să mă ajute la rucsacul şi plasele cu cărţi. Rămas în Bucureşti, Radu şi Antoaneta, finii mei s-au gândit să mă scoată la masă. Locul unde am fost nu era prea arătos, dar avea mâncare bună.

Am întâlnit acolo mai mulţi oameni pe care-i cunoşteam

 I-am salutat, am schimbat impresii. Era un deputat liberal, dar şi Florian Coldea, nişte apropiaţi ai şefului PSD, iar, la ieşire, ne-am salutat cu senatorul Claudiu Târziu care mergea să ridice o comandă. Au fost chemate nişte persoane să ne facă fotografii. Nu prea am înţeles de ce, dar am primit explicaţii, seara, din partea specialiştilor şi a experţilor de prime time ai televiziunilor”, a explicat Vasile Dîncu, duminică pe Facebook.

Radu Popa: În restaurant se întâmpla să mai fie alţi doi parlamentari şi Floria Coldea cu soţia. Toţi eram la mese separate
 
Deputatul PSD Radu Popa a explicat că a avut ideea să îşi invite sâmbătă soţia în oraş, cât şi pe naşul său Vasile Dîncu. Social-democratul a mai explicat că întâmplare a făcut ca alţi doi parlamentari, precum şi Florian Coldea să fie deja acolo atunci când au ajuns la restaurant. 
 
„Dacă ştiam câtă atenţie primeşte un prânz cu soţia si cu naşul meu, cred că o invitam mai des pe Antoaneta în oraş:) Acum, într’un registru serios, povestea adevărata este următoarea: soţiei mele îi place să gătească şi, de aceea, week-end-urile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, naşul nostru, prof. Vasile Dîncu a fost în Bucureşti si a avut câteva ore libere la prânz. Aşa că am profitat de o companie plăcută si l-am invitat în oraş. În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi alţii, la mese învecinate, alţi doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL - un celebru jurnalist şi gen. Florian Coldea cu soţia, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris Radu Popa, pe Facebook. 

Citește și: Corpul de control al ministrului Sportului, la fundația "Judo for Romania" înființată de Cozmin Gușă
 
El a mai explicat că pe la masa la care a stat cu soţia şi cu Dîncu au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi deputatul PSD. Popa mai precizează că familia Coldea a rămas în restaurant şi după ce ei au plecat, iar în faţa restaurantului s-au intersectat cu senatorul AUR Claudiu Târziu pe care l-au salutat.

Citește și: Florian Coldea, Vasile Dîncu, Claudiu Târziu și un deputat PSD, la un restaurant din Capitală
 
„Toţi eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dîncu a mers să salute familia Coldea şi, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s-a întors la masa noastră comentariile «de la distanţă» au continuat şi cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne’am strâns toţi la aceiaşi masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dîncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut şi deputatul PSD şi jurnalistul de care v-am scris mai sus. Afară, la ieşire, în faţa restaurantului, ne-am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l-am salutat si ne-am continuat drumul. Asta e povestea neromanţată. Restul e cancan.  Ps. Mâncarea de la restaurant a fost excelentă, mai mergem. Şi vă povestesc”, a completat Radu Popa.
 
Reacţiile celor doi parlamentari social-democraţi vin în contextul în care Gândul.ro a publicat mai multe imagini de la restaurantul libanez respectiv în care apăreau senatorul PSD Vasile Dîncu, deputatul PSD Radu Popa, senatorul AUR Claudiu Târziu şi Florian Coldea, fostul şef al SRI, scrie news.ro
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te