Diana Șoșoacă, în delir, la adresa lui Cîțu: „Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule!”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.12.2021 - 17:25
Diana Șoșoacă, în delir, la adresa lui Cîțu: „Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule!”. / Foto: news.ro

Senatoarea Diana Şoşoacă a avut, în timpul şedinţei solemne dedicate Revoluţiei Române din 1989, un nou derapaj grav de limbaj, de data aceasta la adresa preşedintelui Senatului, Florin Cîţu, după ce acesta i-a atras atenţia că a depăşit timpul pentru alocuţiune.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule!”, i-a spus Şoşoacă, potrivit unor imagini transmise de Antena 3, informează news.ro.

Diana Şoşoacă a spus, de la tribuna plenului comun, că ”de 32 de ani tradăm idealurile celor care au murit la Revoluţie, acei oameni au murit pentru ca aici în Parlament să existe reprezentanţi ai poporului şi nu ai partidelor”.

Citește și: FCSB nu mai investește în transferuri. A cumpărat 14 clopote bisericești din Rusia, cu 175.000 €

”Am văzut parlamentari care au înjurat, au jignit protestarii. Ţin să vă spun că unii dintre ei erau revoluţionari, să ştiţi că reprezentanţi şi violatorii, şi pe criminali, şi pe hoţi, pe mulţi dintre colegii voştri evazionişti”, a afirmat senatoarea independentă, acuzându-i pe reprezentanţii celorlalte partide că ”nu dau doi bani pe Revoluţie, de aceea dau legi pentru paşapoarte şi pentru îngrădirea drepturilor”. 

”Faceţi şedinţe solemne pline de ipocrizie. (..) Nici măcar nu i-aţi invitat pe revoluţionari. Ştiţi unde sunt? Sunt afară. De Crăciun, vă urez să fiţi mai buni, să încercaţi să îi iubiţi pe români”, a mai afirmat Şoşoacă. 

După ce a plecat de la tribună, preşedintele de şedinţă, Florin Cîţu, a comentat: ”Dacă vrei să fii respectat, ar trebui să îi respecţi pe ceilalţi, în special timpul acordat”.

Citește și: Rețetele de cozonac ale chef-ilor Adi Hădean și Sorin Bontea

”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”, a replicat Diana Şoşoacă, din sală, potrivit înregistrării Antena 3. 

Șoșoacă a jignit şi o senatoare liberală

În urmă cu o zi, senatoarea a jignit şi o senatoare liberală, în plenul Senatului. 

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Aceasta s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament ”ca nişte şobolani”.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te