Diana Şoşoacă i-ar fi cerut bani unui coleg de partid, ca să îl pună pe liste, la parlamentare

DE Florin Budescu | Actualizat: 27.09.2024 - 12:31
Diana Şoşoacă i-ar fi cerut bani unui coleg de partid, ca să îl pună pe liste, la parlamentare - Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea
Diana Şoşoacă i-ar fi cerut bani unui coleg de partid, ca să îl pună pe liste, la parlamentare - Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Diana Şoşoacă i-ar fi cerut bani unui coleg de partid, ca să îl pună pe liste, la parlamentare. Silvestru Rădăuți Bălan, președintele filialei SOS Suceava, susţine că fosta lui șefă la nivel de partid i-a cerut 50.000 de euro, pentru a-l pune candidat.

SHARE

Diana Şoşoacă i-ar fi cerut bani unui coleg de partid, ca să îl pună pe liste, la parlamentare. Silvestru Rădăuți Bălan, președintele filialei SOS Suceava, susţine că fosta lui șefă la nivel de partid i-a cerut 50.000 de euro, pentru a-l pune candidat la alegerile parlamentare.

Pentru că nu i-a dat banii, Şoşoacă l-ar fi alungat din funcție. Acuzațiile sunt grave și, se pare, au ajuns și pe masa procurorilor DNA.

Diana Şoşoacă i-ar fi cerut bani unui coleg de partid, ca să îl pună pe liste, la parlamentare

Președintele organizației județene Suceava a SOS, Silvestru-Rădăuți Bălan, a declarat pentru Replica că Diana Șoșoacă i-a cerut 50.000 de euro, ca să-l pună candidat la alegerile parlamentare.

O sumă exorbitantă, pe care nu a avut-o și, chiar dacă ar fi avut banii aceştia, nu i-ar fi plătit. Fostul membru SOS a înștiințat-o pe Diana Șoșoacă că nu are acești bani, iar europarlamentarul l-a sfătuit să se împrumute la bancă.

Bălan a fost exclus din partid, dar oficial încă e președintele organizației. Ce afirmă politicianul:

Citeşte şi: Putin cheamă „patrioții români” să se mute în Rusia. Legăturile rusofile cu Simion și Șoșoacă

„Și-a bătut joc de mine, după doi ani de slugărnicie. Nu știu să fi fost altcineva mai loial, câine credincios am fost. Dacă cineva pune la îndoială verticalitatea mea, e grav, iar ea a făcut lucrul acesta.

Este falsă, inclusiv în varianta credință și pupături de icoane. Am zis că se va schimba în bine, dar nu. Ferească Dumnezeu, s-a schimbat în rău. (...)

Eu am zis de la început și am intuit scandalul cu soțul ei, Silvestru Șoșoacă. Ce am intuit, e literă de lege. Au plecat dintr-un punct și se vor întâlni, mâine - poimâine. E un scenariu. Sper ca într-o zi să revină cu picioarele pe pământ. Mi-a spus: «Dacă aveai și tu vreo 50.000 de euro să candidezi...», neștiind ce mă așteaptă.

Citeşte şi: Partidul Dianei Șoșoacă, inactiv fiscal 40 zile. Acuzații că vinde locuri în Parlament cu 100.000 €

I-am spus: «De unde să scot banii ăștia?!», iar ea mi-a zis să mă împrumut. Aveam și eu economiile mele... și pensia mea. În asemenea condiții, i-am zis, împrumut și-mi pun și ștreangul de gât.

S-a întors la 360 de grade, a devenit o fiară. I-am spus că nu am de unde să-i dau banii, atunci a început să turuie, cu limbajul ei de mahala... m-a făcut de comandă. Mi s-a găsit nod în papură și m-a exclus. Nu mi-aș fi imaginat că ajung la o asemenea dezamăgire. M-a eliminat, m-a lăsat prim vicepreședinte, după ce m-a umilit.

L-a pus pe Carp, de la Constanța, președintele filialei, pe 4 august. M-a umilit în fața oamenilor mei“, a declarat Silvestru Bălan.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te