Deputatul PNL Pavel Popescu a demisionat din Parlament

DE Florin Budescu | Actualizat: 11.10.2023 - 17:05
Deputatul PNL Pavel Popescu a demisionat - Foto: Facebook/Pavel Popescu

Deputatul PNL Pavel Popescu şi-a depus demisia din Parlament, după ce cu o zi înainte a fost validat pe algoritm, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, unde preşedinte este Valeriu Zgonea, fost deputat PSD.

SHARE

"Stimaţi colegi, îmi depun astăzi, după aproximativ 7 ani de zile, mandatul de parlamentar, îmi dau demisia din Parlamentul Românei şi vreau să vă mulţumesc, în aplauzele colegilor de la AUR, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-aţi oferit în aceşti ani de zile, în trecerea unor legi importante pentru România şi pentru toată munca colegilor din comisiile de specialitate, cu care am colaborat excelent.

Deputatul PNL Pavel Popescu a demisionat

Vă urez mult succes şi, în tot ceea ce înseamnă reglementare în Comunicaţii, vreau să ştiţi că aveţi un om pe care vă puteţi bazam în următorii ani", a spus Pavel Popescu, în plenul Camerei Deputaţilor.

Plenul Parlamentului l-a validat pe Pavel Popescu ca vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. Votul a fost secret, cu buletine, conform Agerpres.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: PNL îi propune pe Pavel Popescu la ANCOM şi pe Lucian Heiuş la Curtea de Conturi

Fost emigrant devenit politician, Pavel Popescu a lucrat în Norvegia, din anul 2012 până în anul 2016, ca muncitor, lider de echipă, consultant de business și administrator.

Imediat după incendiul din Clubul Colectiv, Popescu a solicitat ajutorul Spitalului de Arși din Bergen (Norvegia), pentru transportul și tratarea victimelor dezastrului.

Specialiștii norvegieni au intrat în contact cu Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătății la acea vreme, dar și cu alți medici din Marea Britanie și Finlanda. Echipa medicală a ajuns în România, la 12 ore de la demersul lui Popescu.

Citeşte şi: Pavel Popescu se alătură celui mai prestigios think-tank privind diplomația tech la nivel global

Membru al PNL din 2016, Pavel Popescu s-a implicat în activitatea filialei Timiș până în 2019, când a fost solicitat să preia președinția interimară a filialei sectorului 4, București.

A fost reales în 2021 la conducerea acestei filiale. La Congresul PNL din septembrie 2021 a fost ales vicepreședinte al partidului și responsabil cu portofoliul de comunicare, IT și digitalizare.

Pavel Popescu este un politician de centru-dreapta, pro-UE, cunoscut pentru pozițiile sale în favoarea consolidării pieței libere, a inițiativei private, a parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, a consolidării sistemului național de apărare și a poziției României pe flancul estic al NATO.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te