Deputat USR: Aud o grămadă de voci de la alegătorii noștri care ne zic să ne băgăm mințile în cap

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 19.04.2021 - 22:21
Deputatul USR Tudor Benga. Foto Facebook Tudor Benga

Deputatul USRPLUS Tudor Benga își îndeamnă colegii să înceteze conflictul cu colegii de guvernare de la PNL, pentru că alegătorii sunt tot mai nemulțumiți că partidul nu se ocupă de reformele promise în campania electorală.

SHARE

Mandatul USRPLUS a fost tot timpul unul de reformă profundă și acest nu se face doar la Guvern, ci mai ales la Parlament, le-a amintit deputatul Tudor Benga colegilor săi de partid.

Citește și: Maneaua care o încântă pe Șoșoacă: „Cu asemenea guriști/ Ne p*șăm pe mondialiști“

„Câtă vreme proiectele de reformă electorală stau la sertar, comisia de cod electoral e amânată pentru sfântu' așteaptă, despre reforma administrativă nu zice leadershipul coaliției nici psss, pensiile speciale sunt doar luate din vârful parlamentar dar in rest neatinse, ei bine câtă vreme noi nu începem să punem piciorul în prag pentru reformă la Parlament degeaba o să țipăm că suntem trași pe margine la Guvern”, a menționat Tudor Benga.

Citește și: Gone Barbarul, după ce a anunțat că a preluat Constanța: S-a făcut un mic deranj și ne cerem scuze

Nu va vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului

Deputatul USRPLUS a menționat că  nu va vota o eventuală moțiune de cenzură alături de PSD.  

„Eu unul nu voi vota nici o moțiune de cenzură împotriva propriului meu guvern. Aberații d-astea n-a mai făcut decât Dragnea și minionii lui de parlamentari PSD.

Cu tot respectul, dar eu nu vreau să ne facem de băcănie după ce i-am înfierat atunci ca pe rușinea Europei, Florin Cîțu nu este Sorin Grindeanu oricât de supărați am fi noi pe el acum, și nici parlamentarii USRPLUS nu sunt roboței docili care să se execute oricând simte șefimea nevoia să se cocoșească.

În același timp însă eu nici nu voi mai vota la Parlament orice proiect vine de la Guvern sau partenerii de coaliție doar fiindcă e al nostru și aia e. Avertizez de săptămâni bune conducerea pe subiectul ăsta și dacă prioritățile legislative de reformă ale USRPLUS nu încep să apară repejor pe ordinea de zi eu unul îmi rezerv dreptul să-mi folosesc votul în consecință”, a declarat deputatul.  

Tudor Benga mai afirmă că așa cum arată lucrurile azi, pe drept sau pe nedrept, noi ieșim deocamdată ăia mai șifonați din scandalul curent. 

„Însă dincolo de asta realitatea simplă e că eu nu prea aud alegători ai PNL-ului vociferând la Cîțu sau la Orban că ce neprincipiali sunt și ce urât se poartă cu partenerii de coaliție.

Aud însă o grămadă de voci de la alegătorii noștri care ne zic să ne băgăm mințile în cap, că nici VV nu e fără de prihană, și să ne vedem frumușel de treabă că mai nimeni din afara partidelor n-are chef de circotecă politică acum ci de scos țara din pandemie”, arată Tudor Benga.

„Să gândim un pic și trei pași înainte”

Deputatul precizează că USRPLUS a fost cel care l-a preferat pe Florin Cîțu ca premier în defavoarea Ludovic Orban.

„În decembrie negociatorii USRPLUS l-au preferat fără drept de apel pe Cîțu în postura de premier. Ceea ce nu înseamnă că nu e posibil să fi greșit. Dar înseamnă totuși că trebuie să avem un pic grijă când, cum și de ce ne sucim.

Și de asemenea să gândim un pic și trei pași înainte și să vedem exact cam care-s perspectivele de guvernare și reformă a statului după ce se va încheia războiul pe putere din PNL in septembrie.

Nu de alta dar știm foarte bine că bucăți consistente din PNL încă suspină după USL și visează dulce la un guvern fără USRPLUS sprijinit din umbră de vechii lor tovarăși de arme”, arată Florin Cîțu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te