DOSARUL MITĂ LA PSD ARAD Dăncilă despre ea însăși: La Viorica Dăncilă nu se va ajunge!

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 13.12.2019 - 16:01
Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut câteva declarații, vineri, cu privire la dosarul spăgilor încasate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara care ar fi ajuns la PSD Timișoara, precizând că nu se va ajunge la numele ei.

SHARE

„Nu am niciun amestec oricât s-ar încerca să se ajungă la mine. La Viorica Dăncilă nu se va ajunge, pentru că Viorica Dăncilă a fost și rămâne un om foarte corect. (...) În primul rând, nu cunosc pe nimeni de acolo. La prim ministru nu vin astfel de lucruri. Cineva poate să spună. Eu vă garantez și sper ca acest dosar să se soluționeze cât mai repede. Nu am niciun amestec, nicio implicare. Nu a ajuns la prim ministru să fie cineva numit. Întrebați-i pe cei care fac astfel de lucruri”, a spus Dăncilă, subliniind că dacă a fost cineva la audieri nu înseamnă că acea persoană este vinovată.

Și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a sosit vineri, la sediul DNA Timişoara, pentru a fi audiat de procurori în calitate de martor, în dosarul spăgilor de la PSD Arad.

„Am dat declarații. Dacă va mai fi nevoie, voi reveni și cam atât. (...) Am constatat că mai multe persoane așa au simțit ei nevoia la momentul acela să se laude, mă gândesc, cu faptul că m-ar cunoaște și că au vorbit cu mine. (...) Eu cu dl Căpraru am avut și am o relație de colegialitate în Camera Deputaților. Nu mi-a cerut niciodată nimic în afara sferii”, a spus Răzvan Cuc, la ieșirea de la DNA.

La intrarea în sediul DNA Timişoara, Cuc a declarat că nu ştie despre ce este vorba şi că urmează să afle.

”Nu ştiu, acum vedem, după ce intru. Ce a fost promovat în presa, aia ştiu şi eu. Acum o să urc, o să văd despre ce e vorba”, a declarat Răzvan Cuc.

La sediul DNA Timişoara au mai fost audiaţi, ca martori, fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, şefa PSD Caraş- Severin Luminiţa Jivan, dar şi fostul şef de cabinet al lui Mihai Fifor, Emilian Pintea. Acesta din urmă a spus, la ieşirea de la audieri, că s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.