Dan Motreanu: „PNL s-a opus totdeauna extremelor, a avut forța să se lupte cu extremele”

DE Alin Crișan | Actualizat: 12.04.2024 - 21:59
Dan Motreanu: „PNL s-a opus totdeauna extremelor, a avut forța să se lupte cu extremele” - Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Dan Motreanu a declarat, la Sibiu, că PNL s-a opus totdeauna extremelor, a avut forța să se lupte cu extremele.

SHARE

„Organizația dvs a avut un rol important în cariera mea politica, în 2002 mi-am lansat candidatura la președinția la TNL. sunt extrem de bucuros ca am posibilitatea să vorbesc despre proiectul PNL aici la Sibiu, pentru ca Sibiul este un model pe care vrem sa îl multiplicam la nivel național. aici noul și vechiul se imbina organizandu-se, aici se oferă un echilibru pe care ar trebui sa îl oferim la nivel național. PNL a fost partidul care s-a opus întotdeauna extremelor, a avut forța să se lupte cu extremele care au bântuit națiunea noastră.

Dan Motreanu: „PNL s-a opus totdeauna extremelor, a avut forța să se lupte cu extremele”

PNL este partidul care imbina convervatorismul, democrația, este păstrătorul a ceea ce este mai valoros ce am primit de la strămoșii noștri și trebuie să transmitem mai departe. PNL este atașat dezvoltării, susține familia, drepturile naturale ale indivizilor, creaza spațiul pentru a-ți dezvolta inițiativa privată.

Sibiul este un model pe care România trebuie să îl aibă și să-l multiplice. Sibiul este locul unde poți să mergi la un festival de cultura tradițională sau unul de jazz, aici poți sa vizitezi muzeul pastrator al civilizației noastre sau sa mergi la muzeul Brukenthal, un loc al civilizației moderne. la Marginimea Sibiului vezi simbioza dintre om si natura. Sibiul este acel loc minunat care înglobează cel mai bine acea armonizare între vechi și nou.

De-a lungul timpului PNL a avut menirea de a salva România în situații foarte grele, am fost partidul care a reușit să aducă cele mai multe fonduri pentru România, care a înfăptuit cele mai mari nazuinte ale cetățenilor. PNL se poate mândri cu cei mai buni primari, cei mai buni președinți de CJ, avem cel mai bun model de administrație. ați reușit sa va modernizati localitățile fără să pierdeți specificul.

Ați reușit sa aduceti foarte multe fonduri europene, ați reușit să aveți un exemplu de președinte de CJ care a adus cele mai multe fonduri din regiunea Centru, care a dezvoltat un aeroport modern, un spital modern dar și proiecte culturale. Aveti un n ministru al Culturii care a reușit cu bani putini, care a incercat sa pună în valoare proiecte pentru recladirea patrimoniului național.

Preocupați de bani am uitat să vorbim despre prouiectele nostre, astfel am lăsat agenda publica unor partide care se considera antisistem, care nu au nicio soluție, dar au știut sa creeze emotie, care reprezinta un periocol pentru România. Trebuie sa mergem în PE să ne luptăm pentru acele politici care au adus dezvoltarea în România, politica pe agricultura și politica de coeziune.

Nici mie nici dvs nu ne plac alianțele, sunteți oameni puternici care ați dat bătălii singuri împotriva tuturor și l-ati câștigat. Dar trebuie sa vorbim despre un adevăr care nu ne place. în viitorul apropiat nu vom mai putea vorbi de guverne monocolore, vor fi guverne de coalitie, trebuie sa ne setam așteptările. coaliție presupune și lucruri importante, unul dintre acestea este raportul de forțe. Este important sa muncim, sa fim principalul partid din Coalitie, pentru ca avem cele mai bune politici. coaliția înseamnă și compromisuri, dar am reușit să păstrăm proiectele mari pentru România.

Organizația Sibiu are rezultate extraordinare, ați câștigat bătălii importante, asta arată forța dvs, asta înseamnă cat de puternica este organizația dvs și organizația Giurgiu a luat un scor foarte bun, dar întotdeauna am spus că Sibiul este pe primul loc. Organizația Sibiu a confirmat și-a reconfirmat de fiecare data. Organizația mea va trebui să reconfirme dacă ramane o organizație mare. Mult succes!”, a spus Motreanu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te