Ciucă, despre atacurile PSD: „Nu am intrat în jocul replicilor politice. Fiecare cu filmul nostru”

DE Alin Crișan | Actualizat: 03.02.2024 - 13:34
Ciucă, despre atacurile PSD: „Nu am intrat în jocul replicilor politice. Fiecare cu filmul nostru” - Foto: Arhivă/ Imagine cu caracter ilustrativ

Nicolae Ciucă a afirmat că îi place să facă parte dintr-un film în care toţi se angajează să facă ce trebuie pentru români, după ce europarlamentarul PSD Mihai Tudose declarase că Nicolae Ciucă “nu este din acest film.

SHARE

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că îi place să facă parte dintr-un film în care toţi se angajează să facă ce trebuie pentru români, după ce europarlamentarul PSD Mihai Tudose declarase că Nicolae Ciucă “nu este din acest film” referindu-se la politică.

Ciucă, despre atacurile PSD: „Nu am intrat în jocul replicilor politice. Fiecare cu filmul nostru”

În opinia lui Ciucă, România are nevoie şi de alţi actori şi nu trebuie să avem toţi aceleaşi roluri jucate. Ciucă a precizat că în cazul serialelor mai lungi, actorii se schimbă pe parcurs.

Preşedintele PNL a fost întrebat sâmbătă, la emisiunea Insider Politic, cum îşi explică atacurile venite recent din partea lui Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu, care au afirmat că Nicolae Ciucă nu este din acest film şi că mai bine ar ieşi din film.

Citește și: Ciucă, despre comasarea alegerilor: „Ideea este una care poate să ne aducă prezenţă mai mare la vot”

“Niciodată nu am intrat în jocul acesta al replicilor politice, pentru că am considerat că este bine chiar cred că e bine să nu fac parte din filmul ăsta. Nu-mi doresc să fac parte din filmul ăsta. N-am făcut. Eu am fost militar de carieră. Mi-am încheiat cariera militară acum cinci ani, după aproximativ 34 de ani de activitate”, a declarat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă din acel film i-a plăcut să facă parte, preşedintele PNL a răspuns: “Mi-a plăcut şi îmi place să fac parte dintr-un film în care ne angajăm cu responsabilitate şi onestitate să facem ceea ce trebuie pentru români.

Şi eu cred că România are nevoie şi de alţi actori. Nu trebuie să avem aceleaşi roluri jucate. Aţi văzut că şi în seriale, când sunt serialele mai lungi, se schimbă actorii pe parcurs. E bine să nu fac parte din  filmul la care s-au referit dumnealor, fiecare cu filmul nostru, fiecare cu scenariul nostru, fiecare cu regia noastră şi fiecare cu modalitatea noastră de a transmite mesaje către oameni.

Nici n-am vorbit foarte mult, nici când am fost prim-ministru, mi-a plăcut să îmi văd acolo de ce aveam de făcut, să vorbesc mai puţin şi să fac ceva”, a declarat Nicolae Ciucă.

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat recent că liderul PNL Nicolae Ciucă nu e făcut pentru politică.

”Nu-i din filmul ăsta”, spune europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Nicolae Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidenţiale. ”Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi”, a declarat Mihai Tudose într-un interviu pentru Prima News.

Citește și: Ciucă, despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidenţiale din partea PNL: „Mică probabilitate”

”Eu vreau să fac parte dintr-un serial pe termen mediu, unde să avem ce spune oamenilor”, a replicat atunci liderul liberal.

Ulterior, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu l-a criticat pe liderul PNL Nicolae Ciucă pe motiv că încearcă să-şi construiască o imagine apolitică, deşi a fost prim-ministru, iar în prezent ocupă funcţia de preşedintele Senatului.

„Dacă nu-ţi place politica, nu trebuie să faci politică. Deocamdată eşti preşedintele Senatului, ai fost prim-ministru, eşti senator PNL”, a spus Sorin Grindeanu la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te